התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    אבי
    17/08/2011

שלום רב,

אני בן 29 ..אני חושב שלקראת גיל 15 אם זיכרוני לא מטעה אותי ראיתי על הפין 2 בליטות עגולות קטנות (בצד אחד מעט גדולה יותר) לפני איזור הכיפה( אני לא יודע אם זה נקרא עורלה או עטרה בלשון מקצועית, כלומר לכיפה) ..אני חושב שזה איזשהו חומר מוצק שהצטבר , אך זה לא יוצא..אני נימולתי כשהייתי תינוק . הבליטות האלו לא מפריעות לי - הבעיה אסטית בעיקרה..
    שאלה שלי : מה הייתם ממליצים לעשות במצב כזה ? אני לא בטוח שזה דורש ניתוח - זה נראה כאילו אפשר להוציא את זה אם עושים חור קטן כי אז יוצא מזה חומר נוזלי לבן ..בעיקרון זה נשאר במצב המוצק אך כשיש חור קטן באיזור יוצא מעט חומר לבן מזה..שוב לא מדובר במצב דלקתי וברוך השם לא היו בעיות עד עתה ..פשוט מעניין אותי מה זה יכול להיות ?לא ניסיתי לעשות משהו בעצמי - אני לא נוגע באיזור הזה.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

ד``ר דוד בן מאיר
    21/08/2011

אבי שלום,
    נראה שמדובר בהפרשה שומנית שמקורה מהידבקות עור על עור, אין מדובר במשהו מסוכן ואם מפריע לך כדאי לפנות לאורולוג על-מנת לאבחן ולטפל.
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו