עקמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת
    דני
    09/02/2008

יש לי שלושה ילדים בני 10,7, וחודש. לשלושתם יש עקמת בפין כלפי מטה.כאשר אין זיקפה הפין נטוי כלפי מטה ובזיקפה יש נטייה כלפי מטה .המצב הוא בדיוק כמו שלי אך מעולם לא בדקתי את הנושא על ידי רופא.בברית של האחרון אמר לי המוהל שיש נטייה כלפי נטה. הייתי מעוניין לקבל עצה טובה ואפשרויות לטיפול .בעיה נוספת היא גודל איבר המין שאצלי הוא 13 ס"מ , מה שנראה שיהיה גם לילדי. האים יש אפשרות טיפול בשלב מסוים בהתפתחות הילד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת

הוספת תגובה

• עקמת

ד``ר דוד בן מאיר
    14/02/2008

דני שלום
    אורך איבר המין שלך בגדר הנורמה
    נראה שלילדך עקמת של הפין.
    כדאי להבדק על-ידי אורולוג ילדים על-מנת לקבוע האם יש לכך משמעות ו/או צורך בתיקון.
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקמת

דני
    15/02/2008

האים תוכל להמליץ לי על אורולוג ילדים באזור חיפה.קופת חולים כללית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקמת

ד``ר דוד בן מאיר
    19/02/2008

דני שלום
    אינני נוהג להמליץ על רופאים.
    בהצלחה
    דר' בן-מאיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו