בריחת שתן ואיבוד תחושה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן ואיבוד תחושה
    דנה
    31/10/2012

אני כבר די מיואשת והחלטתי לנסות כאן.
    הבת שלי בת 15. בריאה בדרך כלל.
    לפני כשנה, בעקבות התקף של כאב בטן לא מוסבר הגענו למיון וכעבור יממה של בדיקות עם תוצאות תקינות ודקה לפני שקיבלנו מכתב שחרור הארתי את תשומת לב הרופא שהיא לא נתנה שתן כמעט 24 שעות.
    מכאן החל אשפוז של שבוע עם קטטר ובירורים שלא העלו דבר. כל הבדיקות תקינות והכל בסדר (כולל MRI עמוד שדרה). אממה, הילדה איבדה את התחושה המוכרת כשיש לחץ של שתן ובנוסף החלה לסבול מבריחת שתן. לפעמים טפטוף ולפעמים יותר.
    עשינו אורודינמיקה מורכבת. הרופא החל למלא את השלפוחית ואז היא התלוננה שהיא צריכה יציאה. מסתבר שבמקום להרגיש את הלחץ המוכר של השתן, היא פשוט מרגישה גם אותו כצואה, וזה הסביר איך יש לה כ"כ הרבה צורך ליציאות מאז שהסיפור הזה החל.
    האורולוג בקופה שלח אותנו לאולטרסאונד לבדיקת שארית ויצא תקין. אין שארית לאחר התרוקנות.
    בקיצור הכל כאילו תקין אבל הילדה שלי סובלת :( אני אובדת עצות! אשמח לעצה/הפניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן ואיבוד תחושה

הוספת תגובה

• בריחת שתן ואיבוד תחושה - תגובה

ד``ר דוד בן מאיר
    07/11/2012

דנה שלום
    ודאי אינך מצפה להתייחסות רצינית לבעיה לא פשוטה דרך פורום מעין זה.
    ראוי לפנות לאורולוג ילדים לצורך המשך ברור וטיפול
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו