הרטבת יום ולילה בת 4+ HELP !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרטבת יום ולילה בת 4+ HELP !!
    דיקלה
    16/04/2014

ד"ר שלום רב,

בתי בת 4 וארבעה חודשים בת בכורה נבונה ורגישה בריאה בד"כ . נגמלה בסביבות גיל שנתיים ועברה להשערתי תהליך רגשי של רגרסיה בעקבות הולדת אח ארבעה חודשים לאחר מכן. מאז ועד היום (כמעט שנתיים) מרטיבה ביום כל היום וגם הרטבת לילה. עד כה כל השיטות לא צלחו כולל פסיכולוגית שפשוט אמרה לנו להתעלם, לגננות לסבים ולסבתות. אציין ששללנו רק דלקות בשתן ואני בטוחה שמדובר במשהו רגשי עמוק. הילדה הרבה פעמים עושה זאת למתן תשומת לב שלילית ובוחרת לתת שתן מתי שבא לה על כל הבגדים. אם יש לה אינטרס למשל לא להרטיב היא לא תרטיב. בכל פעם שאשלח אותה לשירותים תאמר שאין לה אך שנייה וחצי לאחר מכן תרטיב.
    אני מחפשת גורם מוסמך שיוכל לסייע לנו כי כמובן שהתתמודדות שלנו לאחר פרק זמן כה ארוך היא לא נכונה. כל גורם מקצועי שאני פונה אליו טוען שיש לו נסיון בתחום אבל אין לו הוכחות. האם במרפאות הרטבה כמו שניידר יכולים לתת מענה מקיף גם לצד הפסיכולוגי או שזה מתן מענה פיזיולוגי בלבד ?
    אודה לתשובתך
    דיקלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרטבת יום ולילה בת 4+ HELP !!

הוספת תגובה

• הרטבת יום ולילה בת 4+ HELP !! - תגובה

ד``ר דוד בן מאיר
    20/04/2014

דקלה שלום,
    יש לנו בשניידר מרפאה רב תחומית שעוסקת בכך.
    מנסיוננו שיעור ההצלחה בגילאים מתחת ל 5 נמוך יותר ומצריך זמן טיפול רב יותר ולכן היות שמשאבינו מצומצמים והביקוש רב מאד אין אנו מתחילים לטפל בגיל של ביתך.
    יש מקום לברור ראשוני וכן ניתן לטפל רגשית, אם הברור תקין, אצל איש מקצוע מנוסה בתחום זה.
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו