מראה הפין לאחר כשבועיים מהברית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מראה הפין לאחר כשבועיים מהברית
    שירן
    26/11/2014

שלום ד"ר בן מאיר.
    בני עבר לפני שבועיים ברית כאשר היה בזמן הברית בן שלושה שבועות הברית נדחתה עקב צהבת גבוהה(18).
    בברית המוהל הניח אצה שהסביר לי שהיא יורדת לבד עם הזמן ותחבושת נוספת שהסרתי למחרת הברית לאחר המקלחת..
    כשבועיים לאחר הברית הפין לא נראה טוב ונראה שהאצה יוצרת עקמת מבחינת השתן הוא עושה בסדר....
    צירפתי תמונה על מנת שתוכל להגיד לי אם זה נראה בסדר או שיש מקום לטפל לפני שיהיה לילד נזק.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תמונה

שירן
    26/11/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה נוספת

שירן
    26/11/2014

נראה שהאצה לוחצת על האיזור ויוצרת כמו הפרדה אני חוששת שעלול להתחיל נמק מה דעתך על סמך התמונות? יש צורך בהתערבות רפואית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה נוספת - תגובה

ד``ר דוד בן מאיר
    28/11/2014

שירן שלום
    החלק הצהבהב התחתון הוא רקמה בהחלמה שתשלים עצמה בקרוב ותחלים היטב..
    באשר למראה הפין. אם נראה בעינייך לא תקין כדאי לפנות לבדיקה בסביבות גיל 4 חדשים.
    דר' בן-מאיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו