מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיאטוטומי - הילד מתאפקלאה12/05/2008
יש לי ילד בן 3 שעבר ביום שישי ניתוח מיאטוטומי.
היינו בביקורת אצל המנתח אתמול והכול נראה בסדר, הבעיה היא שהוא מתאפק לפיפי, הוא טוען שזה יכאב לו, אחרי שהוא עושה הוא אומר שזה לא כאב, אבל בפעם הבאה הוא לא זוכר זאת ועדיין מתאפק. אתמול הוא עשה פיפי שלוש פעמים בלבד. לפני הניתוח היה עושה הרבה יותר פעמים.
מה עושים? להתעקש איתו לעשות, אני מנסה לתת לו להחליט אבל אני מפחדת שזה יזיק לו. בשבע בבוקר הוא עשה, ורק עכשיו עשה שוב, עם לחץ מצד המטפלת שלו.
אני גם צריכה לפי הנחיות הרופא לפתוח לו את הפתח כל כמה שעות, שגם זה מעצבן אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיאטוטומי - הילד מתאפק
ד``ר דוד בן מאיר13/05/2008לאה שלום
חשוב מאד לפשק את פיית השופכה כפי שתודרכת על-מנת שהמצב לא יחזור לקדמותו והפעולה שעבר תהיה לשווא.
התופעה שאת מזכירה מוכרת ושכיחה בילדים. הפתרון הוא מתן משככי כאב בנדיבות וסבלנות.
לעיתים מספר מקלחות או אמבטיות ביום מועילות אף הן.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)