מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בשתן לאחר ניתוח היפוספדיאס.טל18/06/2008
שלום רב,
בני עבר ניתוח היפוספדיאס בדרגה ביניונית בבי"ח שניידר לפני כשלושה שבועות , הניתוח עבר בשלום. שוחחרנו לביתנו לאחר יום אישפוז. לאחר כשבוע החל לעלות חום שנמשך כ-8 ימים , מצבו היה לא טוב אפאטי, סובל, חסר מנוחה.ובנוסף החזיק במקום הניתוח, שם יד על הטיטול והתכווץ בכאב,, מה שנראה קורה כשנותן שתן. פנינו למיון עש לו תרביות שתן, דם, גרון. בסופו שלו יצאו שליליות. למרות זאת בגלל ס.ד גבוהה במשך ימים וגם תחת טיפולבמוקסיפן .בסופו של דבר טופל ברוצפין דרך הוריד 3 מנות שאחרי המנה הראשונה מצבו הוטב , ירד החום וגם כבר לא נגע בטיטול לסמן שכואב לו בפין או כשנותן שתן. אחרי השחרור הומלץ לנו להמשיך עם מוקסיפן למשך שבוע. לפני יומיים סיימנו את האנטי', הוא סה"כ בסדר ובכל זאת משהו מדאיג אותי וזה שביומיים האחרונים יצא שהוא בכה ושוב נגע על הטיטול באיזור הפין כאילו משהו כואב. אני פוחדת שייתכן שמשהו קורה , באיזור הניתוח ולא עלינו על זה ושזה יחזור עכשיו שהפסקנו עם האנטיב'. ההאם דלקת בשתן נפוצה אחרי ניתוח שכזה? איך אני יכולה להיות בטוחה שהוא בסדר?האם יש סיבוכיםנפוצים מוכרים המתאימים למקרה שעליי לדעת עליהם?י האם יש בדיקה ספיציפית שתוכל לבדוק האם במקום הניתוח יש תהליך דלקתי? למרות התרבית השלילית של השתן אמרו לנו שיתכן ובכלל לא בדקו , לא הסתכלו כי זה היה בחג ושהתשובה לפעמים לא מהימנה. לא הייתי רוצה לחכות ששוב יעלה לו החום. האם עליי לפנות לבדיקה של אורולוג? האם ייתכן עדיין כאב שקשור לניתוח? למרות שאפילו אחרי הניתוח לא החזיק במקום והתכווץ. מה עליי לעשות? אני ממש מודאגת!!!!
אשמח לתשובתכם והנחייתכם בהקדם,
תודה רבה,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן לאחר ניתוח היפוספדיאס.
ד``ר דוד בן מאיר19/06/2008טל שלום
דלקת בדרכי השתן עלולה להתפתח לאחר ניתוחי היפוספדיאס בעיקר בשל המצאות הקטטר.
תרבית שתן עקרה שוללת דלקת בשתן.
אם בנך מטיל שתן היטב אין מקום לדאגה ובכל מקרה אתם אמורים להגיע לביקורת.
במקרה של ספק אני מציע שתפני לרופא המטפל ואם ימצא לנכון שתבדקו קודם למועד הבדיקה בשניידר נשמח לראותכם.
החלמה מהירה
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)