גודל איבר המין אצל בן שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודל איבר המין אצל בן שנתיים
    מיכל
    05/08/2008

שלום רב בני בן שנתיים איב מינו מוכנס ונראה רוב הזמן ככפטור. הוא ממש לא שמן אפילו יחסית רזה בהשוואה לבני גילו. גם בהשוואה לאחיו בן החודשיים נראה שיש הבדל גדול. אני בחרדות שזה משהו חריג. מה יכולות להיות הסיבות למצב זה? והאים יש דרכים לטפל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום חגית

ד''ר עמוס נאמן
    06/08/2008

מדובר במצב נפוץ הנקרא concealed penis. אני תמיד ממליץ להבדק ע"י אורולוג ילדים כדי לקבוע בדיוק במה מדובר. כמו כן אני ממליץ להוריד את רמת החרדה, מכיוון שד"כ אין סיבה לחרדה.
    לרוב מדובר במצב שמשתפר עם הזמן, לעיתים ניתן לבצע ניתוח קוסמטי כדי לשפר את המראה.

בברכה

ד"ר עמוס נאמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיכל
    27/08/2008

תודה על התשובה - קבעתי תור לאורולוג ילדים ועד אז מה זה אומר פין חבוי? ומה זה טיפול בסטימולציה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שךום חגית

ד"ר עמוס נאמן
    27/08/2008

פין חבוי - פין שנראה קצר מכיוון שהוא שקוע ברקמות שסביבו, אך בבדיקה אורכו תקין סטימולציה- לא יודע, לא מכיר טיפול כזה בהצלחה ד"ר עמוס נאמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו