דחוף!!!מאוד מודאגת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!!!מאוד מודאגת.
    מיכל
    25/09/2008

שלום ד"ר. ביתי בת 3.5 מזה זמן מה עם כאבי בטן לא מוגדרים. אתמול ביצענו בדיקת u.s ולהלן המימצאים. כליה ימנית 7 ס"מ. חשד למערכת מפוצלת או כפולה. פרניכמה ומערכת מאספת תקינים. כליה שמאלית כ-6.8 ס"מ פרניכמה ומערכת מאספת תקינים. כחס שתן תקין. כבד תקין. כיס מרה תקין. לבלב תקין. הטחול מוגדל במידה קלה מרקמו הומוגני. אורכו כ-8.8 ס"מ. מה זה אומר??? מה הכפילות/פיצול?? מה זה אומר טחול מוגדל?? אני ממש דואגת. בבקשה תענה לי במהרה. תודה רבה .חג שמח ובשורות טובות. מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!!!מאוד מודאגת.

הוספת תגובה

• לבני בן השנה וחצי,נא דחוף.

רונה
    26/09/2008

שלום רב לבני בן השנה וחצי ישנו תסביב הפין , כלומר פין מסובב, הלכנו להתייעץ עם אורלוג ילדים וזה אמר ההסיבוב הוא בן שישים מעלות, והוא ממליץ לנתח. מה ההמלצה שלכם? האם הניתוח מסובך.? מה זמן ההחלמה ,האם היא קשה? ואם נשאיר ככה , האם זה נורא? האם זה יכול להווצר בברית מילה ,מאחר ויומיים אחר כך דימם מעט ? אנא עיזרו לי, ממני אמא לחוצה ,רונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו