בן 17 עם פין עקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 17 עם פין עקום
    ד``ר דוד בן מאיר
    30/09/2008

שלום רב
    אני בן 17 ומוטרד בשל פין עקום. במצב רפוי הפין מעט נוטה שמאלה ובמצב גרוי הפין עומד כלפי מעלה בזוית של 60 מעלות (שעה 14:00). אני מוטרד מהקטע האסטטי למרות שעדיין לא קיימתי יחסי מין. שאלותי הן: 1. האם אני זקוק לניתוח או שישנו טיפול אחר?
    אני מניח שתייעץ לי לפנות לאורולוג אך לפני כן רציתי לדעת קצת רקע.
    תודה לך על תשובתך.
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 17 עם פין עקום

הוספת תגובה

• שלום איציק

ד''ר עמוס נאמן
    01/10/2008

הנה לך מעט רקע לפני שאתה פונה לאורולוג.
    יש לזכור שלאחוז גדול של אוכלוסיית הגברים הפין אינו ישר לחלוטין. חשוב לקבוע מה הזווית של העקמת ומה זווית תסביב הפין (במידה וקיים). בד"כ אם הזווית מעל 30 מעלות (יש כאלו שאומרים 20 מעלות) יש לשקול ניתוח מהסיבה של קושי בחדירה בזמן יחסי מין והסכנה לטראומה של הפין בזמן קיום יחסי המין. כמו כן קיים הפן האסטטי שהוא אינדיבדואלי.
    לפני שאתה פונה לאורולוג אני ממליץ לך לצלם את איבר המין בזמן זיקפה כדי שלאורולוג יהיה מושג במה מדובר. רצוי לצלם בכמה שיותר זוויות.
    באם מדובר בעקמת משמעותית מולדת הטיפול היחיד שקיים הוא ניתוחי. קיים סוג אחר של עקמת שאופייני במבוגרים יותר ואז קיימות אפשרויות טיפול אחרות אך נושא זה אינו רלוונטי כלפייך

מקווה שאתה מצויד עם כל האינפורמציה שאתה צריך

בהצלחה אצל האורולוג

ד"ר עמוס נאמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו