מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 17 עם פין עקוםד``ר דוד בן מאיר30/09/2008
שלום רב
אני בן 17 ומוטרד בשל פין עקום. במצב רפוי הפין מעט נוטה שמאלה ובמצב גרוי הפין עומד כלפי מעלה בזוית של 60 מעלות (שעה 14:00). אני מוטרד מהקטע האסטטי למרות שעדיין לא קיימתי יחסי מין. שאלותי הן: 1. האם אני זקוק לניתוח או שישנו טיפול אחר?
אני מניח שתייעץ לי לפנות לאורולוג אך לפני כן רציתי לדעת קצת רקע.
תודה לך על תשובתך.
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איציק
ד''ר עמוס נאמן01/10/2008הנה לך מעט רקע לפני שאתה פונה לאורולוג.
יש לזכור שלאחוז גדול של אוכלוסיית הגברים הפין אינו ישר לחלוטין. חשוב לקבוע מה הזווית של העקמת ומה זווית תסביב הפין (במידה וקיים). בד"כ אם הזווית מעל 30 מעלות (יש כאלו שאומרים 20 מעלות) יש לשקול ניתוח מהסיבה של קושי בחדירה בזמן יחסי מין והסכנה לטראומה של הפין בזמן קיום יחסי המין. כמו כן קיים הפן האסטטי שהוא אינדיבדואלי.
לפני שאתה פונה לאורולוג אני ממליץ לך לצלם את איבר המין בזמן זיקפה כדי שלאורולוג יהיה מושג במה מדובר. רצוי לצלם בכמה שיותר זוויות.
באם מדובר בעקמת משמעותית מולדת הטיפול היחיד שקיים הוא ניתוחי. קיים סוג אחר של עקמת שאופייני במבוגרים יותר ואז קיימות אפשרויות טיפול אחרות אך נושא זה אינו רלוונטי כלפייך
מקווה שאתה מצויד עם כל האינפורמציה שאתה צריך
בהצלחה אצל האורולוג
ד"ר עמוס נאמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)