ניתוח היפוספדיאס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח היפוספדיאס
    רן
    10/10/2008

אני בן 23 ועברתי ניתוח היפוספדיאס בגיל 3 אך הוא הצליח חלקית (פתח השופכה נמצא עכשיו בבסיס העטרה - נראה לי שהוא היה קצת יותר למטה קודם). אני מתלבט אם לעבור ניתוח שיתקן את מראה הפין. היות ואני מתחיל לימודי רפואה השנה אני בהתלבטות לגבי תקופת הניתוח באם באמת אחליט שזה מה שאני רוצה סופית. לכן אני מתעניין בדברים הבאים: כמה זמן אורכת ההחלמה מניתוח כזה? האם אני חייב לעשות זאת בזמן חופשה, כלומר בחודשי הקיץ? יש לי חשש שהקיץ תקופה פחות טובה להחלמה בגלל שמאוד חם ומזיעים הרבה. האם זה מופרך או באמת עדיף לעבור את הניתוח בתקופה יותר קרירה? פשוט הבנתי שההחלמה היא מרכיב מרכזי בניתוח כי יכולים להיות כל מיני סיבוכים כמו פיסטולות למיניהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח היפוספדיאס

הוספת תגובה

• שלום עידו

ד''ר עמוס נאמן
    11/10/2008

משך החלמה - לעיתים משאירים בניתוח סטנט (תומכן), הסטנט נשאר מאקסימום שבוע. לכן צריך בערך שבוע חופש. (יתכן והסטנט ישאר פחות זמן, תלוי במנתח ודרגת הניתוח). לאחר מכן אפשר לחזור לפעילות רגילה אך ללא מאמצים למשך כשבועיים נוספים.
    אני לא חושב שיש משמעות לעונות השנה.

בהצלחה

ד"ר עמוס נאמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסטנט הכוונה לקטטר?

רן
    11/10/2008

כי הבנתי שיש צורך להשתמש בקטטר שבוע בערך. אז למעשה לאחר שלושה שבועות ההחלמה היא כבר מלאה ואפשר לעשות כל דבר - אפילו להתאמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עמוס נאמן
    11/10/2008

סטנט יכול להיות קטטר. בד"כ תוך שלושה שבועות עד חודש אפשר לחזור להתאמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו