מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנינו אמור לעבור ניתוח לתיקון היפוספדיאסד``ר דוד בן מאיר03/03/2009
שלום!
בנינו אמור לעבור ניתוח לתיקון היפוספדיאס ואנו מתלבטים בין המנתח ד"ר יעקב בן חיים לפרופ.פנחס לבנה.
האם יש הורים שיכולים להמליץ או ההפך על אחד מי שני המומחים באורולוגיית ילדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן-חיים או ליבנה..
עדי08/04/2010הי גארי,
אנחנו הורים עם בעיה של היפוספדיאס (בדרגה לא קלה) ואנחנו מאד מתלבטים גם כן ם בין
2 הרופאים.
האם אוכל לשמוע ממך באופן אישי (באימייל או בטלפון) לגבי הבחירה שעשיתם ?
המון תודה מראש
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות הכוונה בנושא
כרמית10/01/2015היי עדי, אמנם לפי תאריך פרסום ההודעה אני רואה שעברו 4 שנים אך אשמח לשמוע ממך מניסיונך. אפשרי במייל או בטלפון איך שתרצי. מאוד מאוד תעזרי לי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה רופא?
רותם17/05/2010הייתי מעוניינת לדעת איזה רופא בחרתם ואם הכל בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:-(
רועי03/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה התלבטות
הדס31/10/2010הי,
אנחנו בדיוק באותה התלבטות.
אודה לקבלת דעה ממישהו שעבר אצל אחד מהם ניתוח.
תודה רבה,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה שאלה
שרה30/06/2010גם לי יש בדיוק את אותה שאלה. אשמח לשמוע ממך במייל או בטלפון, מה עשיתם בסוף, והאם הייתם מרוצים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בחרתי
אם מודאגת01/07/2010שאני יעשה ניתוח לבני אצל ד"ר בן חיים, שמעתי יותר המלצות עליו מהשני, מאנשים שהיו בייעוץ אצל שניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בחרת בסוף? אנחנו גם מתלבטים.
גאיה27/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גארי28/04/2011שלום!
אנחנו בחרנו לנתח אצל בן חיים ולצעריינו הניתוח הראשון לא צלח.
למרות זאת גם בפעם שנייה ניתחנו אצל בן חיים ולאחר הוצאת קטטר ראינו שני זרמים מאוד קרובים אחד לשני אך בביקורת במרפא לאחר ניתוח בן חיים עשה חתך בין שני פתחים וכל הסתדר.
לאחר הניתוחים ביקרנו גם אצל ליבנה והוא אמר שזה דבר פיזיולוגי וגם אצלו זה יכל לקרות.
לסיכום, שני הרופאים הם באותה רמת מקצועיות, אף אחד מהם לא יכול לתת 100% הצלחה.אבל מה שבטוח אנחנו כבר שנה וחצי לאחר מכן וממש שחכנו מזה,אז תתחזקו ופשוט תבחרו לפי מה שנוח לכם מבחינת הביטוח כי בן חיים עובד עם מכבי זהב וליבנה עם כללית מושלם. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שני
דניאלה12/05/2011ערב טוב, בניתוח השני זה הסתדר? הבן שלי עשה לפני 9 חודשים ניתוח והוא לא הצליח ואנחנו כרגע בהתלבטות לגבי הניתוח השני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)