אגני כיליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אגני כיליה
    רינת
    21/05/2009

אני בשבוע 33 והכיליה השמאלית מורחבת גודלה: 29*53*26 ואגן הרחבה ל- 15.3 ואילו כיליה ימנית 23*39*29 אגן 6.5. מרקם שתי הכליות תקין וגם כמות מי השפיר תקינה. אני מודאגת מאוד האם אין סכנה לכיליה של העובר עד ללידה בחודש תשיעי בשל ההרחבה הזו? אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אגני כיליה

הוספת תגובה

• אגני כיליה

ד``ר דוד בן מאיר
    22/05/2009

רינת שלום,
    במידה שמרקם שתי הכליות תקין עם כמות תקינה של מי שפיר התמונה מעודדת יותר. יש מקום למעקב סונוגרפי הדוק וכן לשקול ייעוץ טרום לידתי מסודר בו תקבלו הסבר מפורט יותר.
    בהצלחה
    דר'בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

רינת
    22/05/2009

תודה על התשובה. אשמח לדעת כמה זמן יכול לקחת משיש הרחבה של 15 מ"מ באגן כיליה עד למצב שיכול לגרום לנזק בכיליה. כמו כן, כל כמה זמן צריך לעשות מעקב באולטרסונד?? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

ד``ר דוד בן מאיר
    24/05/2009

אין קורלציה בין רחוב האגן לנזק כלייתי אם כי מעל 1 סמ' נחשב כמשמעותי.
    הייתי עוקב אחת לשבוע - שבועיים.
    דר' בן-מאיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו