מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בריחת שתן יום_לילהאורטל07/07/2009
בני עוד3 חדשים בן 5 , מאז ומתמיד היתה לו בריחת שתן בלילה , ביום היה תקין מגיל שנתיים
ב4 חדשים אחרונים , כל היום בורח לו פיפי גם במהלך היום
המצב ממש גרוע , כל היום הוא רטוב וכל היום אני מוצאת את עמצי מזכירה לו לעשות פיפי ומחליפה לו בגדים
בבוקר כמובן , קם כל יום רטוב
מה עושים? חשבתי בגיל 5 ללכת לטיפול , האם לחכות עד אז?
איאני יודעת שיש טיפול ללילה ע"י זמזם. מה עושים במשך היום??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריחת שתן יום_לילה
ד``ר דוד בן מאיר11/07/2009אורטל שלום,
טיפולים בהרטבת לילה לא עוזרים במקרים כאלה ואין טעם לנסות אותם.
יש לבצע בדיקת שתן לכללית וסונר דרכי שתן כולל שארית שתן ולפנות לאורולוג ילדים.
בהצלחה
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה אבל
אורטל12/07/2009הייתי אצל הרופא והוא הפנה אותי למרפאה לטיפול בהטבה
אמר שלא צריך שום בדיקות
לפנות ישירות לאורולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליתר דיוק-הפנה אותי למרפאה לטיפול
אורטל12/07/2009בהרטבת לילה
הם טוענים שברגע שמטפלים בהרטבה בלילה תיפטר גם הבעיה ביום
לי זה נשמע קצת תמוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליתר דיוק-הפנה אותי למרפאה לטיפול
ד``ר דוד בן מאיר13/07/2009אורטל שלום,
אין תועלת בטיפול בהרטבת הלילה במקרים כאלה- מציע לפנות לאורולוג ילדים.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)