התפתחות איבר מין אצל ילדים והקשר לנ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות איבר מין אצל ילדים והקשר לנ
    קרן
    30/07/2009

שלום רב, בני בן 11 , שנולד עבר במשך השנה הראשונה לחייו שני ניתוחים באיבר המין, האחד הגדלת חור הפין והשני שאיבת נוזלים מהאשכים בנוסף הניתוח לא הצליח בגיל שנתיים וחצי בערך שוב עבר ניתוח הגדלת חור הפין.
    בני הוא ילד מפותח לגילו ובעל משקל קל עודף , איבר מינו מאוד קטן ונראה כי זה מספר שנים גופו גדל מאוד ואיבר מינו נשאר באותו גודל. אני מודאגת מכיוון שאצל אחיו ישנה התאמה בקצב הגדילה של הגוף לאיבר מינו ואצלו נראה שהאיבר נשאר באותו גודל כל הזמן.
    האם יש קשר בין הניתוחים,? האם זה דבר תקין?והאם עלינו כהורים לעשות משהו , אולי יש בעיה של הורמונים . אני מאוד מודאגת ודי נבוכה ללכת לרופא בשל כך. ענו לי בבקשה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התפתחות איבר מין

ד``ר דוד בן מאיר
    01/08/2009

קרן שלום,
    אין קשר בין הניתוחים לבין גודל איבר המין. התפתחות האיבר מתרחשת בעיקר בגיל ההתבגרות בו מתחילה הפרשה משמעותית של טסטוסטרון ולכן כדאי לחכות בסבלנות.
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו