גודל הפין אצל ילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודל הפין אצל ילדים
    נעה
    02/09/2007

שלום,
    בני היום בן 10 , כשהיה תינוק כמעט ולא ראו איבר מין , מעט קפלי עור וראש קטן , בררתי אצל רופא ילדים ואורולוג ילדים ואמרו שבגיל צעיר זה אין מה לעשות אבל בגיל ההתבגרות יש אפשרות לעזור בהתפתחות.
    עברו עשר שנים הילד גדל, גובה וגודל כלל הגוף שלו ממוצע נורמלי לגילו , איבר מינו גדל (אולי ס"מ אחד) יש לנו ב ןנוסף בן שנתיים ואיבר מינו של האח הקטן באותו גודל אולי אפילו גדול יותר.
    הם אוהבים להתקלח ביחד בעיקר הקטן שמעריץ את הגדול, הגדול העיר כמה הערות לגבי הגדלים השונים .
    השאלות שלי הם : מבחינה פיזית האם גיל 10 זה גיל מתאים לבדוק , ומבחינה נפשית ריגשית האם לדבר על הנושא, הוא לא שואל שאלות רק העיר ששלו קטן .
    תודה
    אמא אוהבת ודואגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודל הפין אצל ילדים

הוספת תגובה

• בנה של נועה

רפאל
    08/02/2009

יש לי המון לומר לך, והמון מבפנים , לא רצוי להלחץ אבל תתחילו את המסע ואל תיתנו לעצמכם הנחות .תבררי בארץ ובח"ול את כל האפשרויות של מצבים דומים לבנך, תוצאות הכי טובות בע"ה ,ותוצאות שעלולות לבוא על חשבון משהו שגם חשוב לילד כשיגיע למודעות עצמית ואז בכלל קשה כי הוא מדבר מהמיניות, מתחושה של כלום. ואין לך כח לנסות להוכיח לו שאפשר לחיות עם הבעיה ,כי זה לא! נסיון כזה מוציא אותו ואותך לרגשי תסכול , אני מאד מקוה שתרוצו לשווא והילד יהיה בסדר ,אבל לא תמיד ישיבו לכם תשובות מספקות.ואגב קיים מאגר מידע וכנראה מתועדים בו מצבים הדומים לבנך, תשאלי ותחקרי,מבלי להסס ,אני לא מרים ידיים , גם אתם לא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל הפין

ד''ר בוריס צ'רטין
    07/09/2007

אני מעדיף לבדוק את הפין ואם גודל לפי ממדים ממוצא קטן יותר אני מפנה ילד לטיפול אצל רופא אנדוקרינולוג ילדים לבירור כאשר תקין ברוב המקרים וטיפול ניתן כעת לבצע סטימולציה (לעודד גדילת הפין) ללא שום השפעה אחרת ולמנע בעיה ונפשית בילדים אלו
    אני מציע לקחת אותו לאנדוקרינולוג ילדים לבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו