סטיית פין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטיית פין
    מיטל
    16/08/2009

ד"ר מאיר שלום
    בני בן 7 חודשים וכבר 3 חודשים אני שמה לב לסטיית פין ימינה. שאלתי את רופא המשפחה ואמר שזה שום דבר חריג.
    זה לא סיפק אותי, הלכתי למוהל כירורג שאני מכירה והוא אמר שיש הדבקות של העור בצד מסויים ואפשר לשרר את זה ידנית (בלי ניתוח) עם משחה וזה מעט כואב ורצוי לעשות את זה בגיל הזה (אז היה חמישה חודשים) כי אחר"כ תהיה יותר הדבקות ויצטרך ניתוח.
    אז הלכתי לאורולוג ילדים (פרופ' מור) והוא אמר לי שעדיף לחכות עד גיל שנה כי אולי זה יעבור מעצמו??
    עברו חודשיים ואני לא רואה שינוי אלא יותר סטייה. אני נורא מודאגת אולי הייתי צריכה לעשות לפני חודשיים את מה שהמוהל הציע לי.
    השאלה שלי אם צריך ניתוח בסוף האם זה מסובך? מה התהליך? זה שכיח?
    והאם לדעתך צריך לעשות את זה עכשו (7 חודשים ) או לחכות לגיל שנה
    ומה אתה חושב על מה שהמוהל אמר שאפשר לעשות זאת ידני? שמעת על דבר כזה?
    אשמח לתגובתך
    מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטיית פין

הוספת תגובה

• סטיית פין

ד``ר דוד בן מאיר
    17/08/2009

מיטל שלום,
    יש להבדיל בין שני מצבים- האחד הדבקות עורלה לפין והשני עקמת של הפין. באשר לראשון- לרוב חולפת עם הגיל בשל הזקפות. לעיתים כדאי להפריד ההדבקות אם אינה מסתדרת - החלטה זו צריכה להעשות על-ידי אורולוג ילדים ולא על-ידי מוהל ובשום אופן אין לבצע זאת באופן טראומטי ו"פתאומי" כפי ששמעתי הגדרות דומות בעבר.
    עקמת של הפין יכולה להיות נרכשת בעקבות מילה או מולדת. ניתוח לתיקון עקמת יומלץ על-ידי אורולוג ילדים במידת הצורך ואי אפשר לדון על כך מבלי לבדוק את הילד.
    בברכה,
    דר בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת

מיטל
    20/08/2009

אני חושבת שמדובר בהדבקות כי אני רואה את זה.
    אתה חושב שכדאי לטפל בזה עכשו? אם לא יחול שיפור? זה יכול להדבק יותר..
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו