חזר להרטיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזר להרטיב
    הילה
    06/09/2007

שלום! אני אמא לילד בן 5. בקיץ שעבר היה יבש בלילות ובערך ביולי חזר להרטיב ואנחנו לא מצליחים להתגבר. ניסינו את הפעמון ולא עזר.

אבא שלו-בילדותו נגמל מהרטבת לילה בגיל מאוחר וידוע לי שיש קשר.
    האם להמשיך ולחכות זו הזנחה מצידי? למי לפנות - אורולוג, נוירולוג או פסיכולוג? אודה לתשובה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזר להרטיב

הוספת תגובה

• הרטבה מישנית

ד''ר בוריס צ'רטין
    07/09/2007

אם ילדך היה יבש מעל 6 חודשים ברציפות מדובר בבעיה מישני, (Secondary enuresis ) במקרים אלו צריך לגשת לפסיחולג ואם לא אני מציע הערכה של אורולוג ילדים וטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני בן11 וגם

44454445
    11/10/2007

אני לא הצלחתי כלום ועברתי לחיתולים היה כשה ליגרום לא לילבוש את זה אבל אם חיתול תוך שבוע זה עבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעות לו בימקום לא

44454445
    11/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו