הרטבת יום לאחר טיפול בגמילת לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרטבת יום לאחר טיפול בגמילת לילה
    מירי
    23/12/2009

ביתי בת חמש וחצי.עד לפני שלושה חודשים היתה גמולה לגמרי ביום (מגיל 3). רק במקרים נדירים בהם ברח לה פיפי ביום.
    בלילה לא היתה גמולה (כל בוקר קמה רטובה) ולכן התחלנו בספטמבר בטיפול של גמילת לילה עם זמזם.
    עד היום בלילות היא עדיין עם הפעמון ואכן חל שיפור(אם כי לא גמילה מלאה).לעיתים היא קמה יבשה או שמתעוררת בעצמה בלילה והולכת לשירותים ולעיתים מתעוררת מהפעמון וממשיכה בשירותים.
    הבעייה היא שלפני כחודש היא החלה להרטיב גם ביום.בכל יום אני מריחה ריח של שתן בתחתונים שלה והיא אומרת שברח לה.לעיתים רק בגן (כל יום) ולעיתים בנוסף גם בבית.
    לא ברור לי אם הכל בורח לה או רק חלק .סביר להניח שאם הכל היה בורח,הייתי רואה שלולית וכל המכנס גם היה רטוב(זה לא קורה).
    בהתחלה כעסתי עליה כי חשבתי שזה ניסיון למשוך תשומת לב אך אני מתחילה לחשוש שאולי מדובר במעבר מזה.
    מה עלי לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרטבת יום לאחר טיפול בגמילת לילה

ד``ר דוד בן מאיר
    25/12/2009

מירי שלום,
    בברור ראשוני מציע לבדוק ב 2 אפיקים- האחד בגן - לוודא שלא ארע ארוע טראומטי והשני בדיקת רופא מטפל לבדוק שלא מדובר בדלקת בשתן.
    דר' בן-מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו