מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף -הרחבת אגן הכליה אורטרוצלה והיגלי09/11/2007
בתי בת שישה וחצי שבועות מקבלת מיד עם לידתה טיפול אנטביוטי מונע בשל מערכת מאספת כפולה שנמצאה אצלה.
עם לידתה נעשה לה US אשר ממנו עלה חשד לקיום של אורטרוצלה ומערכת מאספת כפולה עם הידרונפרוזיס של המערכת העליונה.
מאז קבלת התשובות אני חרדה כל כך ולכן אבקש את הסברך לנקודות הבאות:
1. מה משמעות החשדות?
2.היה ולאחר הבדיקות החשדות יאומתו מה הם דרכי הטיפול? והאם התערבות כירורגית היא המוצא היחידי שמפחיד אותי כל כך?
3. מהן הסכנות בנטילה ממושכת של אנטיביוטי.קה ?
4. כיצד גיל התינוקות משפיע על אופן הטיפול?
5. האם מימצאים אילו קשורים בדרך כזו או אחרת לרפלוקס?
6. ממאמר שפורסם באתר שלך קראתי על טיפול ברפלוקוס ללא ניתוח האם יש קשר לזה?
נא עזרתך הדחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטרוצלה
ד''ר בוריס צ'רטין10/11/2007טיפול ב אורטורוצלה מורכב מאוד וחייב הסבר מפורט אשר מתבסס על ממצאים בצילומים אשר נעשו ובדיקות מיפוי אם יש אורטרוצה אשר חוסם לפחות אני ממליץ על דיקור אנדוסקופי( פרוצדורה ניתוחית ) ומעקב לאחר מכן הרבה פעמים לאחר פרוצדורה מוצלחת רפלקס נעלם עצמונית ללא תיקון
אנחנו שנים רבות מבצעים ניתוחים אלו עם תוצאות טובות תוכלי לראות זה באתר PUB MED תחת שם URETEROCELE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)