מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתך בבסיס איבר הפיןה31/03/2011
בני בן 3.5 נפל בשירותים ונחתך בבסיס איבר המין. בבית החולים ביצע לו אורולוג הדבקה והדריך אותנו לא להרטיב את המקום במשך יום אחד ולדבריו ניתן לשלוח אותו מיד לגן.
יש לי מס' שאלות:
1. המקום רגיש מאוד וכואב ולכן אין סיכוי שאני אשלח אותו לגן, תוך כמה ימים ניראה לך שהכאב ירגע? האם כדאי למרוח לו משחה כל שהיא כמו ששמים בברית.
2. קראתי באחד המקומות באינטרנט שכותבים שאחרי הדבקה לא להרטיב את המקום במשך 3 ימים. הרופא אמר שניתן להרטיב לאחר יום. האם כדאי לחכות יותר לפני שמרטיבים?
3. האם יש סיכוי שיהיו לחתך השפעה בעתיד על התפקוד המיני, על צורת איבר המין? יש לציין כי מעבר למיקום החתך הרגיש , אין פגיעה בצינורות האיבר, החתך הינו בעור בלבד.
אני מאוד לחוצה ואשמח לתשובתך המהירה
תודה
ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך בבסיס איבר הפין - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר04/04/2011שלום רב,
באם מדובר בפגיעה שטחית לא צפויות השלכות לפגיעה שמתוארת כולל השלכות אסתטיות.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)