בעיה חמורה ומדאיגה אני בן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה חמורה ומדאיגה אני בן
    אנונימי
    11/04/2011

שלום אדוני האורולוג אני מאוד מודאג מדבר שקרא לי לאחר שאוננתי החלה צריבה באיבר מיני מקדימה באזור יציאת השתן . לאחר יום החחור נסתם עם מין רקמת עור קטנה שהשתנתי זה נפתח זה ככה כבר שבועע וחצי , כל יום בבוקר או שאני משתין וזה נפתח או שאני פותח עם היד בקלות , זה בכלל לא כואב וזה נפתח תוך שנייה זה עור לא בשר עור כמו שמתקלף עור בים רק שהוא גודל לי מעל חור יציאת השתן. ואני לא יודע מזה וזה מאוד מדאיג אותי ללכת להורים זה מאוד מביש . אני שמתי אימייל לא אמיתי אז תענה לי כאן בבקשה.
    מה זה יכול להיות? אולי זה בגלל שאני מאונן כי אני מאונן כל יום כמעט.
    אנא תענה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה חמורה ומדאיגה אני בן

הוספת תגובה

• אני בן 13

אנונימי
    11/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נוזל זרע

מישהו
    12/04/2011

ילד. זה נוזל הזרע שנפלט לך ונקרש. אל תדאג ככה זה אצל כולם. רק תלמד לזכור בבוקר לנקות (אם לא ניקית קודם) כי אחרת ישפריץ לך לצדדים ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה חמורה ומדאיגה אני בן - תגובה

ד''ר עמוס נאמן
    19/04/2011

שלום רב !
    מומלץ לפנות לרופא לבדיקה. לא ניתן על סמך התאור להבין בדיוק במה מדובר

בברכה

ד"ר עמוס נאמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו