מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דמיאנהאאא26/07/2011
שלום,
נמאסו עלי נוגדי הדכאון שהפסיכיאטרים כל כך משדלים אותי לשתות,
אני אמנם סובלת מרגישות יתר ונכנסת לדכאון וחרדות פעמים רבות משאר האנשים
אבל איני רואה בכך בעיה נפשית.
החלטתי להתחיל לנהל אורח חיים בריא יותר ובתור חלק מכך, להתחיל להשתמש בצמחי מרפא טבעיים ולא התרופות שמוצעות לי על ידי הרופאים.
כמובן שאם יהיה צורך אמיתי לא אסרב לעצמי לקחת אקמול או אנטיביוטיקה אבל דווקא כאן, אני מחפשת פתרון אחר להתמודד עם בעיות רגשיות.
בתור מישהי שתומכת מריחואנה בגלל היותה טבעית, ניסיתי אותה והיא אכן עזרה.
לצערינו, אין היא חוקית בארץ ואם כך הדבר כרגע, אחפש לי דרך אחרת שתיהיה גם חוקית.
יצא לי לשמוע על צמחים רבים והשפעותיהם בעישון ובנטילת תה, אני לא מחפשת משהו שייתן לי את הרגשת הסטלה של המריחואנה. אני מחפשת צמח שירומם את מצב הרוח במקרים שהוא ירוד, ואחד הצמחים שיותר יצא לי להתקל בשמו הוא צמח הדמיאנה.
הבנתי שהצמח חוקי בארץ והוא מרומם מצב רוח ונוגד חרדות, הוא מעורר את החשק המיני והתאבון, זה דברים שאני מאד זקוקה להם הרגע ואשמח לקבל אותם בדרך טבעית.
גם ראיתי חליטות של דמיאנה למכירה באינטרנט אבל אני מעדיפה את הכל טבעי עד הסוף ולכן רציתי לשאול איפה ניתן לקנות זרעים ומהם תנאי הגידול שלה?
האם אתם מכירים עוד צמחים עם השפעות חיוביות על מצבי הרוח בזמנים קשים? אם כן אשמח עם תפרטו לי עליהם.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמיאנה - תגובה
שחר דוידמן26/07/2011את יכולה לנסות לשאול בחרת עלעלים תמצאי אותם באינטרנט.הם חברה גדולה שמוכרת צמחי מרפא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אאא26/07/2011האם הם גם מוכרים זרעים?
והאם ידועים לך עוד צמחי מרפא שמרוממים את מצב הרוח והתאבון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
שחר דוידמן26/07/2011פורמולה שנקראת צ'י אנרג'י מצויינת.מכילה צמחים שמחזקים מערכת חיסון,דם.מרגיעי נפש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)