חליטה של תה ירוק עם קינמון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חליטה של תה ירוק עם קינמון
    vitaly87
    12/01/2008

שלום רב!
    שמעתי שבריא לחולי סכרת ובכללי לשתות תה ירוק סיני עם קינמון בחליטה. השאלה שלי האם זה נכון ואם יש עוד דברים שגם כדי לשתות מידי פעם. וכמה יש לעשות את החליטה אצלי היא למשל עומדת כ24 שעות בטרמוס. ומתוך השעות הללו אני שותה מידי פעם. האם זה בסדר שהצמחים שם כ24 שעות ?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חליטה לסוכרתיים

ד''ר אמיר קיטרון
    12/01/2008

החליטה שאמרת לא רעה, אך הייתי ממליץ מאד על הצמח דם המכבים.

אנא כתוב לי מהו סוג הדם שלךך כדי שאציע לך תזונה וצמחים.

בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

שחר דוידמן
    13/01/2008

אין שום בעיה שהחליטה ישנה 24 שעות בתרמוס ,הסינים שותים תה ירוק כל הזמן ורק מחליפים את המים
    אני הייתי ממליצה גם על פורמולה מצמחי מרפא,מיצוי של צמחים ,שיכולה מאוד לעזור עם בעית הסוכרת ,ישנם צמחים סיניים מצויינים להורדת רמות סוכר בדם כמו דיאוסקוריאה-shan yao
    רמניה - sheng di huang אך לא תמצא אותם בבתי טבע אלא רק דרך מטפלים כיוון שהם פחות עממיים ומוכרים רק ברפואה הסינית.
    חליטה של תה לא תמיד מספיקה כי המינונים של החומרים הפעילים קטנים מאוד לכן ההשפעה היא קטנה.
    אם אתה רוצה לטפל כמו שצריך כדאי לקחת מיצוי של צמחים שזה יותר חזק.ולכן משפיע באופן משמעותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו