מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותאניהיא18/08/2011
בת 25 , אני לוקחת גלולות לצורך טיפול בשחלות פוליציסטיות כשנה.
לאחרונה סובלת מחולשה כללית,וחלה עליה פתאומית של כוחסטרול וטריגליצ' לרמה גבוהה מאוד למרות שאני מקפידה כמו תמיד על תזונה נכונה ומעולם לא סבלתי משומנים או כולסטרול בעבר.פניתי לרופא עקב התסמינים עשיתי סדרת בדיקות מקיפה ולא נמצאה בעיה כלשהיא או סיבה לחולשה - אין חוסר בויטמינים,הבלוטות תקינות,כבד,הורמונים,הכל תקין.וקיבלתי רק הנחיה לבמשיך להקפיד עם התזונה והדבר לא עוזר.
יצא לי קצת לקרוא לאחרונה שלקיחה ממושכת של גלולות יכולה לגרום לכל מיני תופעות לוואי וכן יכולה לגרום לתסמינים מהם אני סובלת.
אני לא מעוניינת להפסיק עם הגלולות מכיוון שלפני לקיחתם סבלתי מתופעות מאוד לא נעימות והגלולות פשוט פתרו הכל.
שאלתי היא האם יש צמחי מרפא שניתן לקחת בשילוב עם הגלולות שיכולים לשפר את המצב? הדגש הוא על החזרת האנרגיות והורדת רמת השומנים חזרה לערכים תקינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
שחר דוידמן19/08/2011גלולות יכולות ואכן יוצרות כולסטרול גבוה בחלק מהמקרים. הפורמולה שטובה גם לשחלות פוליצסטיות היא צ'י ליידי שמבוססת על פורמולה סינית שנקראת xiao yao san
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)