עשב חיטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשב חיטה
    רוני
    21/01/2008

שלום לכם. אני בן 54 מעוניין להתחיל לשתות מיץ עשב החיטה פעם ביום בבוקר. נוטל כדורים באופן קבוע עקב פרפור פרוזדורים.(החל משנת 2004) נוטל ריטמקס במינון של 450 מ"ג ליום,נוטל concor במינון של 2.5 מ"ג ביום,נוטל קרטייה (אספירין)100 מ"ג ביום, כמו גם pravastatin 20 מ"ג ליום עקב ערכי כולסטרול. האם שתיית מיץ כל בוקר חצי כוס יכולה להזיק ?

שאלה נוספת : האם מותר/רצוי לאכול 3-4 שיני שום ביום עם נטילת האספירין (קרטייה)?
    מודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עשב חיטה

הוספת תגובה

• עשב חיטה ושום לנוטלי תרופות

ד''ר אמיר קיטרון
    21/01/2008

שלום רוני

הייתי נזהר עם כל התרופות. אני מציע לקחת שום כפי שכתבת, ולעקוב אחר ערכי PT- ייתכן שיתאפשר לצמצם באספירין.

לגבי עשב חיטה- לא יותר מחצי כוסית ביום.

אני ממליץ על צריכת חליטות של דם המכבים, ושוב לעקוב אחר PT.

בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רוני

שחר דוידמן
    21/01/2008

אין שום בעיה לשתות מיץ עשב חיטה כל בוקר
    זה מצויין לכבד כי זה מלא בכלורופיל והכלורופיל מנקה את הכבד מרעלים
    במיוחד העובדה שאתה צורך הרבה תרופות זה יוצר עומס על הכבד לכן מיץ עשב חיטה יעזור
    לניקוי הכבד מהרעלים שהצטברו

שום הוא מחמם באנרגיה שלו מאוד מחמם לכן צריך להזהר עם הקיבה דווקא,זה יכול לגרום לחום בקיבה ,אני ממליצה על שן שום אחת בלבד אם אתה רוצה ואין שום בעיה עם הקרטייה רק תמיד לקחת תרופות ורק אחרי 2-3 שעות לאכול את השום או לשתות את מיץ עשב החיטה
    לא לוקחים צמחי מרפא ביחד עם תרופות אלא בטווח של 2-3 שעות אחד מהשני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו