מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עשב חיטהרוני21/01/2008
שלום לכם. אני בן 54 מעוניין להתחיל לשתות מיץ עשב החיטה פעם ביום בבוקר. נוטל כדורים באופן קבוע עקב פרפור פרוזדורים.(החל משנת 2004) נוטל ריטמקס במינון של 450 מ"ג ליום,נוטל concor במינון של 2.5 מ"ג ביום,נוטל קרטייה (אספירין)100 מ"ג ביום, כמו גם pravastatin 20 מ"ג ליום עקב ערכי כולסטרול. האם שתיית מיץ כל בוקר חצי כוס יכולה להזיק ?
שאלה נוספת : האם מותר/רצוי לאכול 3-4 שיני שום ביום עם נטילת האספירין (קרטייה)?
מודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשב חיטה ושום לנוטלי תרופות
ד''ר אמיר קיטרון21/01/2008שלום רוני
הייתי נזהר עם כל התרופות. אני מציע לקחת שום כפי שכתבת, ולעקוב אחר ערכי PT- ייתכן שיתאפשר לצמצם באספירין.
לגבי עשב חיטה- לא יותר מחצי כוסית ביום.
אני ממליץ על צריכת חליטות של דם המכבים, ושוב לעקוב אחר PT.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רוני
שחר דוידמן21/01/2008אין שום בעיה לשתות מיץ עשב חיטה כל בוקר
זה מצויין לכבד כי זה מלא בכלורופיל והכלורופיל מנקה את הכבד מרעלים
במיוחד העובדה שאתה צורך הרבה תרופות זה יוצר עומס על הכבד לכן מיץ עשב חיטה יעזור
לניקוי הכבד מהרעלים שהצטברו
שום הוא מחמם באנרגיה שלו מאוד מחמם לכן צריך להזהר עם הקיבה דווקא,זה יכול לגרום לחום בקיבה ,אני ממליצה על שן שום אחת בלבד אם אתה רוצה ואין שום בעיה עם הקרטייה רק תמיד לקחת תרופות ורק אחרי 2-3 שעות לאכול את השום או לשתות את מיץ עשב החיטה
לא לוקחים צמחי מרפא ביחד עם תרופות אלא בטווח של 2-3 שעות אחד מהשני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)