מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש פתרון דרך צמחי מרפאליאל27/01/2008
לגזים חריפים מאוד הנובעים מאכילה מרובה של סיבים או שהפתרון היחיד הוא להפחית בסיבים,דבר נוסף מה אפשר לעשות עם פצעונים על עור הידים והרגלים ,מה שמכונה חררה בימינו ,אני גם סובלת מיבלות ברגלים ,האם זה משימוש בנעלים לא נכונות או שהסיבה אחרת? ואיך ניתן לטפל בזה דרך צמחי מרפא ,עוד דבר אני סובלת לפי דעתי משעירות יוצאת מהרגיל באיזור הבטן והגב אני מכוסה שערות ולרוב לבנות אין שערות באיזורים אלו ,לבעיה זו המצא פתרון דרך צמחי מרפא?
אני מחפשת גם צמחי מרפא לטיפול בלחצים קלים ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאל
ד''ר אמיר קיטרון28/01/20081. אשמח לדעת מהו סוג הדם שלך ןלהציע תזונה מתאימה. כמו כן, מומלצת תערובת של זרעי כוסברה, שומר וקימל מונבטים, בתוך שמן זית, כפית ביום.
2. ליבלות ברגליים שהן שטוחות, מומלץ למרוח "רגלים" פעמיים ביום (להשיג בסניפי ניו-פארם או אורגניק מרקט).
3. לחררה: חשיפה לשמש; תמיסת "מי צורי" (להשיג באורגניק מרקט).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאל-המשך
ד''ר אמיר קיטרון28/01/2008להרגעה: חליטות מליסה, קמומיל, פסיפלורה, זוטה לבנה, ולאירנה, כשותית וכד'.
לשעירות יתר: מומלצת חליטת "ניקוזית" משך חודש. יש בסניפי ניו-פארם.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה על משקה אלוורה
שחר דוידמן28/01/2008משקה אלוורה טוב מאוד לבעיות של פטריות ומסדר את מערכת העיכול
האלוורה מכילה הרבה ויטמינים ומינרלים חיוניים והיא טובה נגד פטריות
אם תאזני את הגוף מבפנים גם הפטריות ברגליים יעלמו וגם תטפלי בעצירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלב א' ניקוי גוף
גבריאל02/02/2008
שלום לך
שלב א'
אני ממליץ לך בחום על ניקוי גוף מרעלים ומתכות כבדות על ידי צמחי מרפא ותוספי מזון מיוחדים
לפחות 4-6 חודשים.
כול זאת בפיקוח של נטורופט מוסמך.
לאחר מכן משקמים ומחזקים את כול המערכות של הגוף.
אין טיפול הוקוס פוקוס !!!
בברכה
גבריאל בן סימון
נטורופטמוסמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)