אקנה ומזור לא סדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה ומזור לא סדיר
    אירין
    27/02/2008

שלום רב
    אני סובלת מחוסר איזון הורמונלי אין לי מחזור כבר חצי שנה הוא פשוט נעלם אני בת 20 ויש לי אקנה וגם כן שעירות
    אני יודעת שהפתרון הקונבנציונלי הוא גלולות והורמונים להחזרת המחזור
    אילו צימחי מרפא יחכולים לפתור לי את הבעיה של האקנה והשחלות הפולציסטיות היכן ניתן לרכוש אותם ומה באמת הסיכוי שזה ירפא אותי ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה ומזור לא סדיר

הוספת תגובה

• אקנה; היעדר מחזור

ד''ר אמיר קיטרון
    27/02/2008

שלום אירין,

אני ממליץ על שתיית חליטה "ניקוזית", שקיימת בחלק מסניפי ניו-פארם, וניקוי הפנים כל ערב עם תמיסת "מי צורי" והספגת סרום "נימית"(אותם וגם "ניקוזית" יש באורגניק מרקט, למשל).

ממליץ גם על טפטוף שמן מרווה מרושתת: 10 טיפות לכוס שמן קנולה, לשמור בכלי סגור, ולעסות על הבטן כל ערב.

בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• chi ליידי

שחר דוידמן
    28/02/2008

פורמולה סינית נהדרת,בדיוק למצב הזה
    מאזנת את הכבד- ששולט על הווסת עוזרת לסדר את המערכת ההורמונלית וטובה גם
    לשחלות פוליצסטיות
    יש לי נסיון עם הפורמולה הזו כבר 10 שנים והיא מצויינת
    נמכרת ברחבי הארץ היכן את גרה? אשלח לך מידע היכן היא נמכרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק לא גלולות-מניסיון

חסוי
    10/03/2008

לפי הניסיון שלי גלולות רק יחמירו את המצב באופן בטוח כשאר מפסיקים אותם במקרה כמו שלך כי זה בדיוק מה שיש לי אז אל תתחילי. מה שאני עושה עכשיו זה טיפול נטורופתי ותזונה נכונה, השיעור קיים אבל היתה ירידה משמעותית באקנה ,זה דורש הרבה משמעת ואמונה עצמית, בכל אופן המחזור לפי מה שזה נראה כרגע חזר להיות יותר סדיר [כי היתה לי החמרה בגלל גלולות]

בכל אופן עצה ממני, הגלולות הן טיפול זמני ויש רופאים שממליצים לקחת עד ליום שבו רוצים להיכנס להריון ואז רואים מה ניתן לעשות.ברגע שמתחילים ליטול גלולות ומפסיקים-לא משנה באיזה שלב האיזון ההורמונלי-גם אם הוא לא ממש מושלם נהרס ונוצרת רק החמרה.

ניתן גם לשלב דיקור סיני. בכל אופ מנסיון אישי אני ממליצה טיפולים טיבעיים- אבל גם לפני שמתחילים אותם תמיד לברר אל מי הולכים ומה זה כולל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו