מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלוורההילה30/09/2012
שלום,אני בת 28 ויש לי קנדידת שמרים כבר לפחות 8 שנים(רק עכשיו גיליתי זאת), קראתי שאלוורה זה מחזק את מערכת החיסון וזה טוב....
אני רוצה לשתות אלוורה גם כי זה נוגד חימצון טוב,מונע קמטים,מתקן פגמים בעור וכו' השאלה שלי היא: האם אפשר לגדל את האלוורה בבית ולשתות מידי יום את הג'ל שבפנים או שעדיף לקנות את המיץ אלוורה (המאוד יקר!!)??
האם האלוורה עוזרת לצלוליט וסימני מתיחה?
האם האלוורה עוזר לייצר קולגן?
תודה וחג שמח:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלוורה - תגובה
שחר דוידמן05/10/2012שלום
את יכולה לגדל אלוורה ולאכול אותה כן.אין בעיה עם זה.יש רק צורך להוריד את הג'ל שלמעלה ולאכול את הפנים שלה.מכיוון שהג'ל רעיל ולא מומלץ לאכילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריא למרוח את הג'ל הזה על העור לריפ
יונית12/10/2012לריפוי פצעים, נגד עקיצות, ועושה טוב לעור בכלל... מנסיון של שנים...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)