מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה נגד אסתמה ובעיות נשימההראל30/10/2012
רציתי לשאול אם יש כדורים/צמחים/מזון כלשהו שיכול לעזור נגד אסתמה ובעיות של קוצר נשימה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה נגד אסתמה ובעיות נשימה - תגובה
שחר דוידמן30/10/2012בטח.רפואת הצמחים עוזרת מאוד לבעיות אסטמה גם בילדים וגם מבוגרים
אסטרגלוס
פרופוליס
טימין
קמומיל
שומר
לעשות חליטה שלהם ולשתות כל יום למשך 3 חודשים .ללא הפסקה בלי קשר להתקפי האסטמה
בנוסף ישנה פורמולה שנקראת צ'י מגן שמכילה את הצמח האסטרגלוס בצורה יותר מרוכזת
זו פורמולת צמחים סיניים שמאוד עוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה נגד אסתמה ובעיות נשימה - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון30/10/2012שלום הראל,
אני ממליץ לרסס לפה תרסיס צמחי שנקרא "שונם", ומכל צמחים כמו: סירפד, קורנית, עשב חיטה.
במידה ויש לך סוג דם O, כדאי להימנע ממוצרי חלב שבוע, ולבדוק אם חל שיפור, ואחרי זה לבדוק גם החלפת מאפי חיטה בדגנים אחרים כמו: שיפון, כוסמין, קינואה, גריסי פנינה, שיבולת שועל.
לסוג דם A: בעיק לבדוק הורדת מוצרי החלב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לשניכם ועוד משהו קטן
הראל30/10/2012שחר, ציינת לקחת את מה שכתבת למשך שלושה חודשים. ואז מה? כלומר, זה משהו שאצטרך לקחת לתקופה מסויימת וזהו? או שאצטרך לצרוך למשך כל החיים? ואשמח גם לדעת איפה אוכל לקנות את מה שכתבת, וגם לגבי התרסיס שד״ר אמיר הציע- מאיפה אני משיג את המוצרים האלו?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לשניכם ועוד משהו קטן - תגובה
שחר דוידמן30/10/2012שלום הראל
לא צירך לצרוך את הצמחים כל החיים בצורה רציפה.
אני יכולה להגיד מניסיון שאני השתמשתי בפורמולה בפעם הראשונה במשך חודש ואחר כך כל התקפה שהייתה צרכתי שוב למשך שבוע , וככה לאט לאט המרווחים בין ההתקפים יורדים וכך גם העוצמה שלהם.
כל גוף מגיב אחרת. אני ממליצה לצרוך למשך חודש ולעשות הפסקה ושוב כשיש התקפה לצרוך לשבוע והפסקה...עד שיש הטבה.
הפורמולה צ'י מגן נמצאת למכירה אצל מטפלים סינים ואצלי בקליניקה אתה מוזמן להתקשר ואשמח לעזור.
הצמחים מיוצרים במפעל מורשה מטעם משרד הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שחר את מדהימה
הראל30/10/2012אני אקפוץ לחנות מתישהו, אני גר בתל אביב ככה שזה גם קרוב. שוב תודה על התשובה המהירה, ממש הופתעתי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)