מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזר לבעיות קשב וריכוז ולמיגרנותדן20/11/2012
אהלן,
לפני כמה שנים לקחתי אומגה 3 לבעיות קשב וריכוז קשות והייתי מסתובב עם כאבי בטן נוראיים כל היום, באיזשהו שלב הפסקתי וחיפשתי תוסף אחר שיוכל לעזור לי לקשב והריכוז.
חברה שלי סיפרה לי לפני כמה חודשים על תוסף שנקרא אינטרא שמורכב מ23 תמציות צמחים אנדמיים ואמרה שהיא מכירה מישהו שזה עזר לו לאותן בעיות שלי יש, אז התחלתי לשתות את האינטרא לפני חודש וחצי ואחד הדברים המדהימים שקרו לי ולחברה שלי מעבר לעזרה בבעיות הקשב והריכוז שלי זה שהאלרגיות הכרוניות שלי הפסיקו לפני שבוע, ולחברה שלי הפסיקו המיגרנות.
האם התוסף הזה ידוע לכם?
איך זה יכול להיות שהוא עזר לנו לכל הדברים הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזר לבעיות קשב וריכוז ולמיגרנות - תגובה
שחר דוידמן20/11/2012שלום לך.אינטרה הוא משקה מצויין שמכיל ויטמינים ומינרלים.כנראה שהיו לכם חסריםוברגע שמילאתם את החסרים גם הבעיות הפזיולוגיות נעלמו.זו הסגולה של תוספי המזון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)