מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדהסיגל04/03/2013
שלום
אני סובלת מחרדה קרוב לשנה.. אני בת 25 בחורה בריאה. לא שתיתי מעולם כדורים פסיכיאטריים ואני גם מפחדת להתחיל עם זה כי זה מזיק להריון ולעובר עצמו.. והכדורים מאוד ממכרים. משהו כמו שנה בערך התחלתי לשתות על דעת עצמי ויטמינים : קומפלקס B+C לסטרס , ועוד כמה ויטמינים.. ולא מזמן קרוב לחודש התחלתי גם עם ה B רילקס
(שזה מכיל קמומיל , פסיפלורה , מנטה וכו' - צמחי מרפא) בהתחלה של הופעת החרדה הייתי במצב לא טוב בכלל התכווצויות בכל הגוף כולל השפתיים לא יכולתי לעבוד ולהיות בחברת אנשים בגלל איך שהייתי נראית ומתכווצת .. ממש היו רואים עליי!! ולא יכולתי להירדם בלילות כמעט! ומאז שהתחלתי עם הויטמינים האלה וה B רילקס יש לי הקלה אין לי התכווצויות ואני ישנה טוב בלילה אבל קשה לי להירדם עדיין.. לפעמים שאני נרדמת פתאום אני נבהלת וקופצת ואני לא יכולה לנשום בכלל..
השאלה שלי היא : בקשר לכמוסות גאבא - האם הוא טוב למי שסובל מחרדות ולחצים? אני לא רוצה בכלל לשתות כדורים פסיכיאטריים בגלל הסיכונים! ואם יש חוץ מהגאבא עוד מוצרים לחרדות שהם טבעיים ולא ממכרים.......
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה - תגובה
שחר דוידמן04/03/2013לציטין
חומצת אמינו טירוזין
מגנזיום
אבץ
ספירולינה
צמח סקוטלריה
מליסה רפואית
סרפד
רוזמרין
אני ממליצה על הפורמולה צ'י לב שהיא מיוחדת לחרדות ולאי שקט היא פורמולה סינית מבוססת על הפורמולה הקלאסית gui pi tang
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)