חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    סיגל
    04/03/2013

שלום

אני סובלת מחרדה קרוב לשנה.. אני בת 25 בחורה בריאה. לא שתיתי מעולם כדורים פסיכיאטריים ואני גם מפחדת להתחיל עם זה כי זה מזיק להריון ולעובר עצמו.. והכדורים מאוד ממכרים. משהו כמו שנה בערך התחלתי לשתות על דעת עצמי ויטמינים : קומפלקס B+C לסטרס , ועוד כמה ויטמינים.. ולא מזמן קרוב לחודש התחלתי גם עם ה B רילקס
    (שזה מכיל קמומיל , פסיפלורה , מנטה וכו' - צמחי מרפא) בהתחלה של הופעת החרדה הייתי במצב לא טוב בכלל התכווצויות בכל הגוף כולל השפתיים לא יכולתי לעבוד ולהיות בחברת אנשים בגלל איך שהייתי נראית ומתכווצת .. ממש היו רואים עליי!! ולא יכולתי להירדם בלילות כמעט! ומאז שהתחלתי עם הויטמינים האלה וה B רילקס יש לי הקלה אין לי התכווצויות ואני ישנה טוב בלילה אבל קשה לי להירדם עדיין.. לפעמים שאני נרדמת פתאום אני נבהלת וקופצת ואני לא יכולה לנשום בכלל..

השאלה שלי היא : בקשר לכמוסות גאבא - האם הוא טוב למי שסובל מחרדות ולחצים? אני לא רוצה בכלל לשתות כדורים פסיכיאטריים בגלל הסיכונים! ואם יש חוץ מהגאבא עוד מוצרים לחרדות שהם טבעיים ולא ממכרים.......

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה - תגובה

שחר דוידמן
    04/03/2013

לציטין
    חומצת אמינו טירוזין
    מגנזיום
    אבץ
    ספירולינה
    צמח סקוטלריה
    מליסה רפואית
    סרפד
    רוזמרין

אני ממליצה על הפורמולה צ'י לב שהיא מיוחדת לחרדות ולאי שקט היא פורמולה סינית מבוססת על הפורמולה הקלאסית gui pi tang
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו