שילוב לטיפול בבעיות עור ובמתח נפשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב לטיפול בבעיות עור ובמתח נפשי
    סיגל
    09/05/2013

שלום רב,
    רציתי להתייעץ לגבי שילוב של פורמולות במצב של פסוריאזיס עם טריגר חזק של מתח נפשי.
    מדובר באישה כבת 60, עם יתר לחץ דם קל (מטופל בכדורים), פסורואזיס עם טריגר נפשי וללא בעיות רפואיות משמעותיות נוספות.
    בעבר השתמשה בפורמולת דרמה 3-6-9 סופהרב, שאכן סייעה בהפחתת הנגעים, ואולם לא נתנה מענה מספק להרגעת מתח נפשי.
    כדי לתת מענה למצבי הלחץ הנפשי, כרגע מעוניינים לנסות גם את אצת בר כחולה ירוקה,
    שלמיטב הבנתי מכילה גם חומרים דומים למה שמכילה פורמולת דרמה 3-6-9 (כגון אומגה שלוש).

השאלה היא האם ניתן לשלב בין שני התכשירים (או שלא מומלץ), ומה המינון המומלץ במקרה של שילוב כזה.
    כמו כן, האם יש תכשירים מומלצים נוספים או אחרים לבעיה המתוארת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שילוב לטיפול בבעיות עור ובמתח נפשי - תגובה

שחר דוידמן
    09/05/2013

מנסיוני מעולה להורדת לחץ דם זה שילוב של 2 הצמחים מרווה ועוזרר.
    לקחת כפית מכל אחד מהם ולחלוט כתה.לשתות כוס ביום.
    אפשר לשלב בין 2 המוצרים.אצה כחולה ירוקה היא מעולה.אין אינטרקציה בין שתיהן.היא מכילה ויטמינים ומינרלים וידועה כסופר פוד.אני באופן אישי לוקחת אותה קבוע כבר שנתיים ובנוסף גם אומגה 3.6.9 מכיוון שאני טבעונית.אין לי מחסור לפי בדיקות דם.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו