מידע רפואי
פורומים
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- אנמיה
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- תרופות ייעוץ תרופתי
- מיניות האישה, מין נשי
- עיסוי, כאבי גב
- לימודי רפואה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.
- קינמוןדינה12/07/2013
שלום רב,
אני נוטלת כל יום תרופה אנטי פסיכוטית בשם אולנזפין של טבע 10 מ"ג
כמו כן שמעתי שהתבלין קינמון מווסת סוכר בדם. השאלה שלי האם אני יכולה ליטול כפית קינמון ביום עם התרופה. האם יש מניעה כלשהיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קינמון - תגובה
שחר דוידמן12/07/2013ממליצה לצרוך אותו כחליטה 2-4 גרם ביום .
לא ממליצה לאכול כפית ביום של קינמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקינמון
דינה13/07/2013תודה על התשובה המהירה ויש לי בבקשה שאלה נוספת
מאחר וכבר קניתי את התבלין קינמון טחון בסופר.
האם אני יכולה להשתמש בו לתיבול מאכלים מבושלים כגון דגים, אורז,קציצות וכו...מדי
פעם.
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקינמון - תגובה
שחר דוידמן13/07/2013כן בבישול מאכלים אין בעיה וגם לא להשתמש יותר מ 4 גרם בבישול אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקינמון
דינה13/07/2013שוב תודה ושאלה אחרונה כמה זה 4 גרם בכפיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקינמון - תגובה
שחר דוידמן13/07/2013כפית זה 5 גרם פחות או יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקינמון
דינה13/08/2013שלום רב
את לא ממליצה על כפית קינמון.
מה עם רבע כפית קינמון טחון ביום האם אפשר לערבב עם יוגורט
מאחר ויש המון מחקרים באינטרנט שהוא מאזן סוכר.
האם לקינמון יש תופעות לואי ואיזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקינמון - תגובה
שחר דוידמן13/08/2013את יכולה רבע כפית ביום.ותהיי ערה אם יש תופעות
לוואי כמו פריחות בעור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?