צמחי מרפא לשיפור יכולת קוגניטיבית +

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמחי מרפא לשיפור יכולת קוגניטיבית +
    רינת פ
    18/07/2013

שלום ,

אני בת 52, לוקחת טגרטול + ציפרלקס נוגדי דיכאון לעיתים קלונקס בכמות מזערית . כבר מזה 11 שנים .

מעוניינת בצמחי מרפא - לתחושתי נוגדי החרדה והדכאון הפחיתו אצלי יכולת קוגניטיבית !! יכולת ריכוז במטלה אחת עקביות סדר ויכולת זכרון - היום מאד נפגעו .

תהליכי חשיבה וריכוז קשים לי דווקא במטלות הפשוטות של הבית למשל ( מאבדת ריכוז ) , צפיה בטלויזיה , ופתרון בעיות פשוטות , במקצועי שאני נזקקת לחשיבה מופשטת ויצירתית אין לי כל כך בעייה .

מבקשת לבדוק צמחי מרפא שישפרו את יכולת הריכוז ( לאחרונה יש פורמולות הודיות בשוק שראיתי של חברת gaya ) ובמקביל אם אפשר נוגדי חרדה במקום הקלונקס שאיני אוהבת .

פה בפורום המלצתם לי על sam-e, שמאד עזר לי אלא שהוא מאד יקר לשימוש שוטף , אני לוקחת אותו רק בתקופות יחסית קשות.
    תודה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צמחי מרפא לשיפור יכולת קוגניטיבית + - תגובה

שחר דוידמן
    18/07/2013

שמן קוקוס של חברת ג'מוקה מצויין ואיכותי ביותר עוזר מאוד.לקחת כף ביום
    אומגה 3 מצויינת 1000 מג ביום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעייה קוגניטיבית ,

רינת פ
    18/07/2013

תודה שחר יקרה , ושבת מבורכת , בברכה, רינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו