מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריית מאיטקיאיתי14/11/2013
שלום וברכה,
רכשתי תמצית של פטריית מאיטקי, ורציתי לשאול כמה דברים:
המוצר שקניתי הנו נוזל תמצית הפטרייה 100 מיל ורשום לי אופן השימוש הוא 30 טיפות
רציתי לדעת האם אני לוקח את אותם 30 טיפות ומערבב בטיפה מים פושרים בתוך כוס ופשוט שותה? כמו כן האם יש אפשרות לטפטף את אותן טיפות ישירות על הלשון במקום? בנוסף רשום לי שבתוך הבקבוק ישנו אלכוהול? רציתי לדעת למה הערבוב של אותו תמצית ביחד עם אלכוהול? האם זה לא מוריד מאיכות המוצר?
האם ישנה עדיפות לקחת תמצית נוזלית מאשר לבלוע קפסולות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריית מאיטקי - תגובה
שחר דוידמן14/11/2013מיצוי עושים עם אלכוהול וזה נקרא טינקטורה
אתה יכול לטפטפ ישר על הלשון זה עניין של טעם
אתה יכול להוסיף למים ואז האלכוהול מתאדה
גם קפסולות טובות זה הכל עניין של טעם יש אנשים שטעם האלכוהול והצמחים קשה להם לכן הם מעדיפים לקחת קפסולות.מבחינת איכות זה אותו דבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)