מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרטוזיס פילאריססיגל02/04/2008
שלום!
בשנה האחרונה סובלת מקרטוזיס פילריס באזור זרועות הידיים( רבדים אדומים ויובש)
טופלתי בסטרואידים ובאקווזום קרם אך התופעה חוזרת במלוא חומרתה.
רוקח פרטי הציע טיפול באטופיקלייר קרם, האם הטיפול יעיל ונכון בתופעה זאת?
האם יש טיפול אלנטרנטיבי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנה סינית
שחר דוידמן02/04/2008זה לחות וחום בריאות ובמעיים
צריך לעשות אבחנה מדוייקת לפי תשאול ולבדוק את מצב אנרגתי של הקיבה ,לא לאכול מטוגנים,מוצרי חלב,בוטנים,מוצרים שעושים ליחה בגוף
לאכול אוכל מבושל וחם 3 פעמים ביום
צמחים צריך לתת לפי אבחנה אך אפשר למרוח אלוורה ג'ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרטוזיס פילריס - לשחר דוידמן
סיגל04/04/2008אכן סובלת מעצירות קשה מזה 30 שנה (בת 46 )ולאחרונה קשה מאוד
מבינה שיש קשר לתופעה בעור , אכן? ( לטענת רופא המטפל התופעה היא בעיה קוסמטית)
אודה כל התייחסותך בהקדם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן יש קשר
שחר דוידמן06/04/2008עצירות קשה זה אומר שאין יציאות והרעלים נשארים בגוף ואחת הדרכים שלהם לצאת זה דרך העור
ויכול להיות שהלחות הזו באה כך לידי ביטוי
אני הייתי ממליצה על ניקוי מעיים-תוכנית קולוניק תרפי אני יכולה להמליץ על קליניקה נהדרת ומקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחר דוימן
סיגל07/04/2008אשמח לקבל קישור
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרכז גנשה
שחר דוידמן07/04/2008רחוב הירקון 15 תל אביב
03-5162010
052-5682288עפרה
קליניקה מיוחדת מתמחה בטיפולי ניקוי מעיים בשיטת תזונה נכונה וניקוי יסודי עד דפנות המעי
אני ראיתי תוצאות טובות מאוד עם מטופלים ששלחתי אליהם.
מאוד ממליצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרטוזיס
אמיר קיטרון02/04/2008זוהי תופעה אוטו-אימונית, ולכן כדאי לנקות את הגוף מרעלים (עם חליטה כמו ניקוזית) ולהתאים התזונה לסוג הדם (אשמח לדעת מהו). כמו כן, מומלץ למרוח שמן "דם המכבים" על האזורים הבעייתיים פעמיים ביום. המוצרים קיימים בין היתר בסניפי אורגניק מרקט.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרטוזיס פילריס-לאמיר קיטרון
סיגל03/04/2008האם מותר להיחשף לשמש עם הטיפול בשמן דם המכבים? לא צריך להיות במעקב של מטפל בזמן הטיפול? האם יש תופעות לוואי לטיפול בשמן דם המכבים?
לצערי לא ידוע לי סוג הדם שלי,אך סובלת מעצירות קשה מזה 30 שנה(בת 46).
אודה על התייחסותך בהקדם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכבים
ד''ר אמיר קיטרון06/04/2008עדיף לא להיחשף לשמש לאחר המריחה, לכן לשים בערב.
אנא נסי לתרום דם כדי לברר סוג דם.
תודה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמיר קיטרון
סיגל07/04/2008לצערי סובלת מאנמיה , אין לי אפשרות לתרום דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
סיגל07/04/2008האם שמן דם המכבים גורם לקילוף?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרטוזיס פילריס- המשך
סיגל08/04/2008מצטערת שאני שואלת בתשלומים...
לאחרונה מטופלת בקרם קלמוריד אשר גרם לפצעונים באזור הבעייתי,האם בטיפול עם שמן דם המכבים תתכן תגובה דומה ולתשובתך למרוח שמן רק בערב בכדי להימנע מחשיפה לשמש בזמן הטיפול האם יעיל? מאחר וממולץ להשתמש פעמיים ביום.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיגל09/04/2008קראתי בפורום כי יש לדלל את שמן דם המכבים איך עושים זאת? האם חובה לדלל?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול מכבים
ד''ר אמיר קיטרון09/04/2008את ההרכב שהמלצתי לרכוש אין צורך לדלל.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה
סיגל09/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
סיגל09/04/2008תודה! לא קיבלתי תשובה על כל השאלות.
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)