מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אטוםיק דרמטיטיס לתינוק בן שנה +גלית24/08/2008
בני בן שנה ו3 חודשים. הוא סובל מאטופיק רמטיטיס ואובחן כאלרגי לביצה וחלב. ניסינו טיפולים אלטנטיבים רבים. בתחילה הו לו התקפים חריפים עד מאוד של גרד ואודם עד זוב דם. עם הזמן ואני מניחה שגם בעקבות טיפולים ישנה הקלה משמעותית עד מאוד ! במצבו כעת כמעט ולא רואים דבר. מעת לעת רק בזמן יציאת שניים/מחלה יוצאים פצעונים קטננים. אני עושה לו קומפרסים עם מי שוש קירח ו/או קוואקר כי מצאתי שזה עוזר לו מאוד. רציתי לדעת האם ישנה דרך נוספת שאני יכולה לגרום לפצעונים להעלם מהר יותר למותר לצין שזה לא מגרד ו/או מפריע לו) האם ישנו צמח שאני יכולה לעשות ממנו חליטה או משחה שמצאתם שהיא טובה לאטופיק. אגב, מעולם גם במצבים הקשים לא השתמשנו בסטרואידים. תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר **כמובן שהתכוונתי לאטופיק דרמטיטיס
גלית24/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן25/08/2008יש הרבה צמחים שטובים לאטופיק דרמטיטיס אני מטפלת בהרבה מקרים כאלה וכל מקרה לגופו. תוכלי להתקשר אלי ואוכל לעזור עם פורמולה של צמחים שלוקחים בטיפות וזה מתאים לתינוקות ולילדים. צמח בודד שטוב זה אלוורה,קלנדולה,צמחים אלו מרגיעים את העור ואפשר למרוח אותם להרגעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס
ד''ר אמיר קיטרון02/09/2008שלום רב,
מומלץ שימוש בשמן כמו "מכבים" כשמופיעים הפצעונים ושימוש במחשה מגינה "טובה" לאחר מכן. יש להימנע מסבונים ומקרמים כימיים.
כמו כן, אשמח לדעת מהו סוג הדם של בנך.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)