אטוםיק דרמטיטיס לתינוק בן שנה +

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטוםיק דרמטיטיס לתינוק בן שנה +
    גלית
    24/08/2008

בני בן שנה ו3 חודשים. הוא סובל מאטופיק רמטיטיס ואובחן כאלרגי לביצה וחלב. ניסינו טיפולים אלטנטיבים רבים. בתחילה הו לו התקפים חריפים עד מאוד של גרד ואודם עד זוב דם. עם הזמן ואני מניחה שגם בעקבות טיפולים ישנה הקלה משמעותית עד מאוד ! במצבו כעת כמעט ולא רואים דבר. מעת לעת רק בזמן יציאת שניים/מחלה יוצאים פצעונים קטננים. אני עושה לו קומפרסים עם מי שוש קירח ו/או קוואקר כי מצאתי שזה עוזר לו מאוד. רציתי לדעת האם ישנה דרך נוספת שאני יכולה לגרום לפצעונים להעלם מהר יותר למותר לצין שזה לא מגרד ו/או מפריע לו) האם ישנו צמח שאני יכולה לעשות ממנו חליטה או משחה שמצאתם שהיא טובה לאטופיק. אגב, מעולם גם במצבים הקשים לא השתמשנו בסטרואידים. תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• **כמובן שהתכוונתי לאטופיק דרמטיטיס

גלית
    24/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

שחר דוידמן
    25/08/2008

יש הרבה צמחים שטובים לאטופיק דרמטיטיס אני מטפלת בהרבה מקרים כאלה וכל מקרה לגופו. תוכלי להתקשר אלי ואוכל לעזור עם פורמולה של צמחים שלוקחים בטיפות וזה מתאים לתינוקות ולילדים. צמח בודד שטוב זה אלוורה,קלנדולה,צמחים אלו מרגיעים את העור ואפשר למרוח אותם להרגעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס

ד''ר אמיר קיטרון
    02/09/2008

שלום רב,

מומלץ שימוש בשמן כמו "מכבים" כשמופיעים הפצעונים ושימוש במחשה מגינה "טובה" לאחר מכן. יש להימנע מסבונים ומקרמים כימיים.

כמו כן, אשמח לדעת מהו סוג הדם של בנך.

בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו