מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי קיטמי עיפותנתנאל03/10/2008
שלום רציתי לדעת עם יש פיתרון אני עובד משמרות לילה .. ועם אני לא עובד אני כמה שיותר מנסה לישון כדי להשלים שעות שנה וכלום לאין שיפור במצב אשמח מאוד להצעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
נתנאל05/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן05/10/2008אני ממליצה על הפורמולה chi אנרג'י
מצויינת
להשיג בבתי טבע-עדן מרקט ובי טבע בבן יהודה תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיתמי עייפות
ד''ר אמיר קיטרון05/10/2008שלום רב,
ממליץ לעסות החזה לפני שתישכב לישון, עם הרכב מרגיע כמו "שמן הירדן".
כמו כן, לאזור העיניים, ניתן להספיג הרכב בשם "צוקים" מידי ערב.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול להרחיב קצת עוד פרטים בבקשה
נתנאל07/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגעה; כתמי עייפות
ד''ר אמיר קיטרון07/10/2008שמן "הירדן" מכיל מיצויי צמחים, אשר בטבע מרגיעים בעלי-חיים, כדי שלא יוכלו בהתלהבות רבה מידי. צמחים כאלו עשירים בין היתר בקומרינים, שהם מאד מרגיעים.
משחת "צוקים" מכילי צמחים מחזקי כלי דם, כמו ברוש ולענה, והדבר מסייע לכתמים מתחת לעיניים.
תודה ובהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות
נעמי04/11/2008אז למה חברות הקוסמטיקה הגדולות לא מכירות את השמן הזה ומסבנות אותנו סתם במוצרים לא יעילים? צריך לעשות נקיון במדפים ולקנות רק מוצרים מן הטבע אם כך... דברים שמתקרבים לדבר האמיתי ולא לשים כימיקלים על הפנים, האם אני צודקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)