מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאילן13/10/2008
יש לי בעיה ...לא בחור שמן או משהו אבל מספיק שאני הולך (קצב רגיל) ...רבע שעה 20 דקות מייד אני מתחיל להזיע בכל איזור הגב בכמויות רצניות ! זה נורא מפריע לי להתחיל את היום בחולצה ספוגת זיעה ורק מהליכה קצרה כל כך. אפשר לעשות משהו? אני חייב חציין שניסיתי בעבר דיקור סיני+ צמחי מרפא - לא עזר... תודה רבה, אילן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן13/10/2008יש פורמולה סינית שמאוד עוזרת להזעות ויש נסיון של שנים בנושא ההזעות
את הפורמולה לוקחים כמה חודשים ברצף לפחות 6 חודשים ברצף ואז השינוי מגיע
יש בה צמחים סיניים כמו tai zi shen,wu wei zi,fu xiao mai
פורמולה להזעות נמכרת בדיזנגוף סנטר,chi מרכז בריאות סיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעה
ד''ר אמיר קיטרון16/10/2008שלום רב,
אני ממליץ על חליטת "ניקוזית", כי כאשר הגוף מתנקה היטב דרך השתן, הוא נצרך פחות להזעה.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)