מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריה בנרתיקקנדי16/10/2008
ב3 השנים האחרונות (לערך) אני סובלת מפטריות בנרתיק אשר באות והולכות בעיקר "מוצתות" ע"י שימוש באנטיביוטיקה. לפני כ-3 חודשים סבלתי מדלקת בדרכי השתן, כתוצאה מכך קבלתי טיפול אשר כלל אנטיביוטיקה מה שהוביל להתפרצות של פטריה בנרתיק וכן זיהום. מאז ועד היום הרגישות באיזור לא עברה, כמו כן "עקצוצים" ו"גרד" מספר פעמים ביום (כבר 3 חודשים!!!) אני לא יודעת מה לעשות, הייתי אצל רופא נשים מספר רב של פעמים וכל פעם קבלתי משהו אחר. פעם אחת הוא אפילו אמר לי שהנרתיק שלי נקי אבל העקצוצים והגרד לא פסקו, להפך, נוסף גם גרד בפי הטבעת. מה עושים? למי פונים?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן16/10/2008אני ממליצה על שטיפות וגינליות עם חומץ תפוחים 5%
למהול כוס עם 2/3 מים ו-1/3 חומץ תפוחים ולשטוף את האיזור כל יום זה שורף בהתחלה אך זה סימן
שהפיטריות מושמדות
פטריות לא אוהבות מקום חומצי לכן חומץ תפוחים יופי
כל פעם שיש לך גרודים או פטריה לשטוף את האיזור בצורה כזו
מנסיון זה עובד יופי
יש פורמולה שנקראת ba zheng san טובה לדלקות בשתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בפטריה
ד''ר אמיר קיטרון16/10/2008שלום רב,
ניתן לסייע מאד בעזרת חליטה מנקזת לגוף, "ניקוזית"; משחה מיוחדת וכן התאמת תזונה לסוג הדם שלך. תוכלי לקבל פרטים על כך למשל במרכז ההדרכה בטל' 02-9605040.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה
ערן תומר18/10/2008שלום רב! יתכן ומה שנחוץ לך יותר מכל זו פרוביוטיקה טובה,לאיזון מערך החידקים. האנטיביוטיקה מפרה את האיזון. אני מציע לך במקביל משקה על בסיס אלו-ורה למניעה, ומשחה של אלו-ורה ופרופוליס לטיפול המקומי. לפרטים חזרי למייל: [email protected] כל טוב! ערן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי
טלי19/10/2008אוי עדי מסכנה משתתפת בצערך מנסיון אישי טיפול מניעתי, כל פעם לאחר קיום יחסים מומלץ לעשות פיפי, ליטול כדור חמוציות מרוכז מומלץ של חברת now אריזה של מאה קפסולות תעלה בסביבות המאה ש"ח, אך מציעה לך לא להתפשר וללכת על חברה זו שכן הריכוז בה הינו גבוה (כ-700 מ"ג לעומת לייף 100 מ"ג). בנוסף רצוי לשטוף את האזור ולא להרבות בסבון. החמוציות למעשה הימנעו את הדלקת בדרכי השתן, וכשהיא לא תתפרץ סיכוי גבוה שלא תתפרץ פטריה. בנוסף יש את הכדורים של פרוביוטיקה (כמאה ש"ח) שממולץ ליטול אותם במקביל לאנטיביוטיקה כדי למנוע התפרצות של פטריה ואף לסייע להתפתחות חיידקים פרוביוטים (מה ששמים לנו ביוגורט, רק במינון גבוה יותר, למעשה הורדה של החיידקים הטובים במערכת החיסונית גורמת להתפרצות הפטריה....). שמעתי שגם שמן עץ התה מסייע בנושא. מקווה שעזרתי במשהו תרגישי טוב וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)