מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מידע על תמצית צמחיםיונתן22/10/2008
שלום רב, רציתי לדעת אם אפשר לקבל פרטים על תמצית צמחים בשם: yu ping feng san (jade screen). האם זה יעיל לחיזוק המערכת החיסונית לקראת החורף? בשנים האחרונות אני מתקרר ומשופע רבות בחורף. האם מוצר זה יכול לעזור לי? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק לקראת החורף
ד''ר אמיר קיטרון23/10/2008שלום רב,
איני בקי בצמחי מרפא סיניים.
אני ממליץ על תערובת ישראלית לשתייה, ששמה "ניקוזית", ויעילה מאד למטרה זו, בפרט בעונה הנוכחית.
כמו כן, מומלץ תחליב אמבט עשיר בצמחים ממשפחת האזוב, ששמו: "אזובית ההרים". ניתן לשימוש גם במקלחת.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
שחר דוידמן23/10/2008זו פורמולה סינית קלאסית טובה מאוד בחיזוק מערכת החיסון
מורכבת משלושה צמחים סינים
fang feng
bai zhu
huang qi
צמחים שמחזקים את מערכת החיזון טובים נגד רוח פנימית וחיצונית כמו רוח קור בחורף ומחזקת את העיכול
ממליצה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)