מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעי בגרותרז25/10/2008
שלום שמי רן אני נער בן 16 ואני סובל מפצעי בגרות כבר כמה שנים ולא רק שזה לא מתחיל לעבור זה מתגבר חשבתי אולי יש כול מיני צמחי מרפא או דברים אחרים שאתם חושבים שיעזור לי כי אני כבר הרבה זמן מורח כול מיני משכות שקונים בסופר פארם וכל מיני סבונים אבל זה לא ממש עוזר מודה לכם מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רן
שחר דוידמן26/10/2008יש הרבה צמחים שעוזרים לאקנה יש פורמולה yin qiao san
פורמולה סינית שיכולה לעזור מאוד,חוצמזה הייתי ממליצה לך להגיע לאבחון ברפואה סינית ואוכל להכין לך פורמולה ספציפית בשבילך לאקנה רק מצמחים סיניים שמאוד עוזרים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא
רועי26/10/2008קודם כול תודה על היחס רק אם תוכלי יותר לפרט כי אני לא מבין ויש עוד בעיה אני גר בצפון ואת במרכז וזה נורא רחוק אם את מכירה משהו באיזור שלי אני גר ליד ראש פינה ואם יש משהו מסוים כי יש בקיבוץ שלי משהי שעוסקת בדיקור וכול מיני דברים כאלה אז שאני יוכל לשאול אותה תודה רז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
שחר דוידמן27/10/2008יש בקיבוץ מישהי שעוסקת בדיקור זה טוב כי קרוב לוודאי שהיא מבינה גם בצמחי מרפא כי זה חלק מהלימודים,תשאל אותה קודם כל אם היא מכינה פורמולות צמחים אם כן תבקש ממנה לעשות אבחון סיני לאקנה,ברוב המקרים זה קשור לחום לחות ורעילות בקיבה,גם הנעה של צ'י הכבד
היא תדע על מה אני מדברת
תשתה/תאכל כפית של כורכום כל יום זה גם יעזור לך לסלק חום ורעילות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא
רועי27/10/2008שלום זה שוב אני אממ האישה בקיבוץ אמרה שאין לה דברים כאלה כנראה שהיא לא מבינה ובכשר לכורכום את מתכונת לכורכום טחון צהוב כזה ? ואם יש לך עוד כול מיני צמחים שאני יכול לאכול שיעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן27/10/2008כן כורכום צהוב כזה,כפית כל יום
גם לקנות אכיניצאה וצפורני חתול כצמח יבש ולעשות תה -חליטה של הצמחים האלו בתה ולשתות כל יום כוס תה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעי בגרות
ד''ר אמיר קיטרון04/11/2008שלום רן
אני מאד ממליץ על חליטה מטהרת "ניקוזית"; ניקוי הפנים למניעת צלקות עם "מי צורי"; והספגת סרם "נימית" כל ערב. יש להימנע משימוש בסבונים ובקרמים.
בהצלחהה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)