בעיות בגיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בגיל המעבר
    רנימל
    02/11/2008

אני בת 51 ולאחרונה מקבלת מחזור פעמיים בחודש. פעם אחת נורמלי, ופעם שניה עם דימומים חזקים מאוד, כולל קרישי דם גדולים מאוד. בפעם האחרונה הרגשתי מאוד חלשה וחסרת תאבון במשך כשבועיים. בחצי השנה האחרונה חלו כמה שינויים אצלי., כנראה בעקבות גיל המעבר. אני רעבה כל הזמן - עליתי מאוד במשקל, עור הפנים שלי מנורלי הפך להיות שמן מאוד עם הרבה שחורים באף מצידי הלחיים והסנטר. יש מה לעשות? עוד דבר, אני מעשנת כבדה והפכתי להיות צרודה. רופא אף אוזן גרון אמר לי שיש לי בצקת במיתרי הקול. האם יש משהו שיכול לעזור לבצקת? ולהקלה למעשנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בגיל המעבר

הוספת תגובה

• כן

שחר דוידמן
    02/11/2008

יש פורמולה מאוד טובה מצמחים סיניים שעוזרת לכל תופעות גיל המעבר ,פורמולה שתומכת בכליות,כבד chi 40+ נמכרת בבי טבע בבן יהודה תל אביב ובעדן מרקט ברחבי הארץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בגיל המעבר

ד''ר אמיר קיטרון
    04/11/2008

שלום רב

אני מאד ממליץ על החליטה המנקה "ניקוזית", למניעת השומניות בפנים ולסיוע בהסדרת תהליכים הורמונליים; ניקוי הפנים בכל ערב עם תמיסת "מי צורי" והזנתו עם סרום "נימית"; פעמיים בשבוע מקלחת עם תחליב "לבונה" על החזה, לאיזון מערכות הורמונליות.

בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו