מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נדודי שינה כולסטרולהפי02/11/2008
אני בת חמישים פלוס סובלת מסכרת גבולית כולסטרול גבוה לחץ דם גבוה ואפלפסיה כלומר היו שני התקפים בחיי לפני כארבע שנים ומאז וגם לפני כן לא היו כלל, אני בובלת גם מנדודי שינה אני מבינה שיש פה הרבה דברים אך הייתי מבקשת עצה לצמחים לנדויד שינה ולכוסטרול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש בדיוק מה שאת מחפשת
שחר דוידמן03/11/2008פורמולה מצמחי מרפא שנקראת chi 40+ פורמולה נהדרת לסכרת ,נדודי שינה גיל המעבר כל התופעות אך היא מחזקת כליות וכבד וטובה גם לכולסטרול
צריך לקחת אותה לפחות 6 חודשים ברצף 20 טיפות פעמיים ביום
להשיג בעדן מרקט וב-בי טבע בן יהודה תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
הפי03/11/2008תודה לך שחר אך האם הפורמולה הזאת לא בעיתית לאפילפסיה? והאם אפשר להשיג אותה באינטרנט או שיש טלפון. ושוב תודה על הפורום הטוב והמועיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
שחר דוידמן03/11/2008אין בעיה עם אפילפסיה הפורמולה בטוחה
03-5446338 בי טבע תל אביב
עדן מרקט יש באור יהודה,נתניה,רשל"צ וחיפה
כל שאלה את מוזמנת להתקשר 052-5198484
בברכה
שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדודי שינה; כולסטרול
ד''ר אמיר קיטרון04/11/2008אני מאד ממליץ על התה המנקה "ניקוזית"; וכן לקיחת טיפות "חי-עד" שמסייעות בהורדת כולסטרול, סוכר, טריגליצרידים. ניתן למשל להשיג בטל' 02-9605040.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)