נדודי שינה כולסטרול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדודי שינה כולסטרול
    הפי
    02/11/2008

אני בת חמישים פלוס סובלת מסכרת גבולית כולסטרול גבוה לחץ דם גבוה ואפלפסיה כלומר היו שני התקפים בחיי לפני כארבע שנים ומאז וגם לפני כן לא היו כלל, אני בובלת גם מנדודי שינה אני מבינה שיש פה הרבה דברים אך הייתי מבקשת עצה לצמחים לנדויד שינה ולכוסטרול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נדודי שינה כולסטרול

הוספת תגובה

• יש בדיוק מה שאת מחפשת

שחר דוידמן
    03/11/2008

פורמולה מצמחי מרפא שנקראת chi 40+ פורמולה נהדרת לסכרת ,נדודי שינה גיל המעבר כל התופעות אך היא מחזקת כליות וכבד וטובה גם לכולסטרול
    צריך לקחת אותה לפחות 6 חודשים ברצף 20 טיפות פעמיים ביום
    להשיג בעדן מרקט וב-בי טבע בן יהודה תל אביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה

הפי
    03/11/2008

תודה לך שחר אך האם הפורמולה הזאת לא בעיתית לאפילפסיה? והאם אפשר להשיג אותה באינטרנט או שיש טלפון. ושוב תודה על הפורום הטוב והמועיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב

שחר דוידמן
    03/11/2008

אין בעיה עם אפילפסיה הפורמולה בטוחה
    03-5446338 בי טבע תל אביב
    עדן מרקט יש באור יהודה,נתניה,רשל"צ וחיפה
    כל שאלה את מוזמנת להתקשר 052-5198484
    בברכה
    שחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדודי שינה; כולסטרול

ד''ר אמיר קיטרון
    04/11/2008

אני מאד ממליץ על התה המנקה "ניקוזית"; וכן לקיחת טיפות "חי-עד" שמסייעות בהורדת כולסטרול, סוכר, טריגליצרידים. ניתן למשל להשיג בטל' 02-9605040.

בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו