גרניום רפואי-איך להשתמש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרניום רפואי-איך להשתמש
    אור
    22/12/2008

הביאו לי גרניום רפואי בצורת עלים קטנים יבשים ואמרו לי שזה טוב לפצעים בפנים(פצעי בגרות,אקנה) ואמרו לי שצריך להרתיח מים ולערבב עם העלים ואז לסנן את המים ולמרוח את הפנים. השאלות שלי הן: 1.אם למרוח עם המים לאחר הסינון או למרוח עם החומר שסונן? 2.לכמה זמן למרוח? למספר דקות,למספר שעות או כל הלילה? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרניום רפואי-איך להשתמש

הוספת תגובה

• שלום לך

שחר דוידמן
    22/12/2008

תרתיחי מים עם הגרניום תחכי שיתקרר תקחי צמר גפן תספיגי אותו במרתח עם העלים ותמרחי על הפנים ותשארי עם זה זה כמו שטיפה לפנים במים עם גרניום
    את יכולה לחזור על זה כמה שבועות ותראי איך העור מגיב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אור
    22/12/2008

קודם כל אני בן, ודבר שני לכמה זמן להשאיר את זה לפנים?ואם צריך לסנן את המים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יכול לסנן את המים

שחר דוידמן
    22/12/2008

ולהשאיר על הפנים שזה יתיבש זה בסך הכל מים זה יתייבש מיד
    לספוג צמר גפן ולשים על הפנים וזה יתייבש מיד
    לא להשאיר את הצמר גפן על הפנים אלא לשים על הפנים את המים בצמר גפן מעט ככה שזה ישאר על העור ויתייבש אתה יכול לעשות את זה לפני השינה ובבוקר לשטוף פנים עם מים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו