כאבי ראש וסחרחורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש וסחרחורות
    טליה
    18/02/2009

הדלקת שלפוחית שתן הולכת ומתפוגגת.
    לשמחתי לא היה צורך ברופאים והתגובה האחרונה שלי היתה בעקבות לחץ של אנשים מסביב, שכולם ללא יוצא מהכלל טענו שחייבים אותם.

זה התחיל אצלי עכשיו כהצטננות עבר לשפעת ולדלקת שלפוחית שתן, כשבין השאר אכלתי יותר מדי אוכל לא בריא... יום שישי לפני ההתפרצות בשוקוליידה של מקס ברנר, שבת בצהרים - ג'חנון ועוגיות,
    שלא לדבר על חודשים של מלא וופלות והמון חטיפים ועוגות באירועים. המחלות בסך הכל באו לנקות את הגוף ואנטיביוטיקה וכדורים רק מוסיפים עוד רעל.

הבחילות שתיארתי לפני שבוע הן תופעה חדשה שהתחילה להתרחש- התייבשות מהירה וזה לא שהדלקת החמירה אז... היה לי קשה להבין את זה כי לפני שיצאתי מהבית שתיתי המון וגם אחרי זה ופתאום הרגשתי סחרחורת ובחילה. יום אחרי זה הפסקתי עם ענבי הדב. כשערכתי חיפושים גיליתי שכל הצמחי מרפא כמעט משתנים- לימון, שום, היביסקוס, עשב לימון. ביום שישי שתיתי בבוקר מים רתוחים עם לימון וחליטת היביסקוס ויצאתי לאיזה שעתיים וחזרתי עם כאב ראש... ואז הבנתי שזאת התייבשות. אתמול שוב התרחש בלילה- ביום שתיתי הרבה ובערב לא הקפדתי ופתאום כאב ראש וזה אחרי שבכלל הפסקתי עם כל המשתנים למינהם.

אז בעבר, לא הייתי שותה הרבה ולא הייתי מתייבשת וגם בקיץ כשחטפתי את דלקת שלפוחית השתן לא זכורה לי תופעה כזו של כאבי ראש וסחרחורות כתוצאה מהתייבשות. אולי זה משהו ששינה את האיזון בגוף בעקבות כמות המשתנים העצומה ו"עודף" השתייה. למיטב זכרוני, לא כולם דוגלים בהרבה שתייה, ככל הזכור לי חמו, שנרפאה מסרטן, נגד.

רציתי לשאול בקשר לדבש ה"חי" של צוקרמן, איפה קונים אותו? יש בחנויות טבע דבש של צוקרמן. האם צריך להיות כתוב עליו דבש חי.
    לקחתי את העצה שלך שחר והתחלתי לאכול תמרים, שחשבתי שאני לא כל כך אוהבת ודווקא בסדר לי איתם. כמו כן, אני מקפידה על קטניות ודגנים.

לאמיר. יש לי סוג דם A ולא נראה לי כל העסק הזה של תזונה לפי סוג דם. קפה , למשל, ממש לא עושה לי טוב וגם יין ממש לא טעים וטוב לי. לעומת זאת, מאוד אוהבת מנגו וקוקוס. עכשיו אני משלבת בתזונה קוקוס מיובש, נהדר עם שיבולת שועל ( לא בריא אולי למי שיש כולוסטרול גבוה אבל לי ממש אין בעיה כזו ) . מוצרי חלב אכן לא עושים לי טוב ועכשיו מאז שפרצה הדלקת, אני כמעט ולא אוכלת אותם. גם בננות גורמות לי ליחה, אבל כל השאר ??? בקיץ כשגם היתה לי דלקת שלפוחית שתן והיו עוד שרידים, הייתי בטיול ואכלתי הרבה מנגו טרי מהעץ והרגשתי שזה ממש מנקה לי את הגוף. באותו יום שאכלתי הפסיק לשרוף לי במתן שתן. זאת הסיבה שעכשיו בניגוד למקומות מסויימים שלא המליצו על אכילת פירות בסיסיים בעת דלקת שלפוחית שתן, עשיתי לעצמי כמויות גדולות של רסק אגסים ורסק תפוחים ושתיתי ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש וסחרחורות

הוספת תגובה

• המשך

טליה
    18/02/2009

שתיתי את הרסקים של התפוחים והאגסים. לפי מה שאני זוכרת שקראתי יש שני סוגים של דברים בפירות שהם נגד חיידקים. יש את מה שיש בחמוציות ואוכמניות ויש עוד משהו בפירות אחרים, אולי בפקטין שבהם. עכשיו עשיתי חיפושים בגוגל ולא מצאתי. בכלל הטענה במאמר המעניין שצירפתי קודם היא שקודם יש את הלחות ואחרי זה באים החיידקים. לסיכום, שוב חשוב לי לציין שאפשר להתרפא מדלקת שלפוחית השתן ללא אנטיביוטיקה, אבל כדאי מאוד להקפיד על תזונה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

שחר דוידמן
    19/02/2009

טליה אני שמחה שאת מרגישה טוב יותר
    בחניות טבע פשוט תשאלי אם יש את הדבש של צוקרמן
    אם יש הם יודעים מי זה באניס חנויות טבע יש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו