שלום רב, התגלתה אצלי לאחרונה מחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב, התגלתה אצלי לאחרונה מחלה
    אני
    27/02/2009

אוטו-אימונית, וכרגע אני מטופלת בסטרואידים. אני מאוד רוצה להיעזר ברפואה משלימה, אבל המחלה לא משאירה לי אנרגיות להתרוצצויות ובדיקת כל האפשרויות העומדות בפני. הרופאים שטיפלו בי במהלך האשפוז אמרו לי שאני סובלת מאנמיה חמורה (אני צמחונית ואוכלת טוב - אגוזים, ביצים, קטניות, פירות יבשים וכו', אבל כנראה לא מספיק טוב ומאוזן כמו שחשבתי. כמו כן, ישנה אפשרות שהמחלה עצמה גרמה לאנמיה). היות ואני לא מוכנה בשום אופן לאכול בשר, הייתי רוצה להיעזר בדברים טבעיים יותר כגון תה סרפד, שהמידע ברשת מצביע על כך שהוא מכיל כמויות יפות של מינרלים וברזל. שאלתי היא כזו: האם מותר לי לשתות את תה הסרפד בזמן שאני עדיין נוטלת כדורי סטרואידים? אני לא יכולה להתייעץ בעניין עם רופאיי מכיוון שהם לא יודעים כלום על תה סרפד (לא לומדים על זה בפקולטה לרפואה). בהכירי את כוחם של צמחי המרפא, אני חוששת שתהיה איזושהי תגובה בין התרופה לסרפד, למרות שבעבר שתיתי תה סרפד והוא עשה לי רק טוב (ובמיוחד הקל עלי בתקופת הוסת). כמו כן, האם לרפואה הסינית ישנם פתרונות שיכולים להקל/לשפר את מצבם של מי שלקו במחלות אוטו-אימוניות? הבנתי שמדובר ב"מכה לכל החיים", משהו כרוני שניתן רק לעצור את ההידרדרות שלו, אבל לא יותר מזה. אני לא מוכנה להשלים עם הרעיון הזה ואעשה הכל כדי להילחם. אודה לכם מאוד אם תוכלו לסייע לי ולתרום לי מנסיונכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

שחר דוידמן
    27/02/2009

כמובן שאפשר לעזור
    צריך לדעת בדיוק מה יש לך איזו מחלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התייחסותך. שמה של המחלה

אני
    28/02/2009

הוא: מחלת סטיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

שחר דוידמן
    28/02/2009

מחלת סטיל מטופלת בדיקור סיני עם צמחי מרפא
    בוודאי שיש מה לעשות אך כמובן גם הטיפולים הם משלימים לטיפול המערבי
    והטיפול גם יהייה כרוני זא מתחילים עם פעם בשבוע לפחות 3 חודשים באופן רציף ולאחר מכן
    פעם בחודש,יש צמחי מרפא סיניים שנותנים לשתיה
    אני ממליצה לבוא לאבחון רציני ומסודר כי גם המחלה היא רצינית ומסודרת
    אין מנוס מזה שתית תה סרפד בלבד או כל צמח אחר באופן רנדומלי או ששמעת מאיזה מקור לא יפתור את הבעיה.
    תתיחסי ברצינות לבעיה והיא גם תתיחס אליך ברצנות זו המלצה שלי
    חייבים לעשות אבחון מקיף כדי לדעת איזה צמחים לתת לך ,לכל אדם נותנים צמחים אחרים וזה מה שיפה ברפואה הסינית
    אין תרופה אחת יש חולה אחד.
    גם היום הרפואה המערבית מתחילה לתת תרופות שהם מתאימים אישית למטופל.
    בהצלחה!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך. כרגע אני מותשת

אני
    01/03/2009

מהתרופות ומההתרוצצות בין קופת החולים לבית החולים. ברגע שמצבי ישתפר, אפנה לקבלת עזרה אלטרנטיבית. ושוב, תודה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלה אוטו אימונית

ד''ר אמיר קיטרון
    02/03/2009

שלום רב

אבקש לדעת מהו סוג הדם שלך

בברכה

אמיר קיטרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר, אין לי מושג מהו סוג הדם

אני
    06/03/2009

שלי, אבל נדמה לי שמדובר ב-O כי זה הסוג של אחותי ושל אבא שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלה אוטו-אימונית

ד''ר אמיר קיטרון
    08/03/2009

סוג דם O נוטה יותר מכולם למחלות אוטואימוניות.

חשוב מאד ניקוי הגוף בעזרת חליטה כמו "ניקוזית", שגם תחזיר אנרגיה לגופך.

להלן גם המלצות תזונתיות:

מתאימים: בשר אדום רזה, בשר עוף, כבד, דגים (בקלה, נסיכת הנילוס, סול, סרדין ומעט פחות טונה, סלמון וקרפיון), עד 4 ביצים בשבוע,עד 7 מוצרי חלב בשבוע, שמן זית, אגוזי מלך, גרעיני דלעת, לוביה, כוסמת, לחם מחיטה נבוטה, ירקות ירוקים כהים, דלעת, ארטישוק, בצל יבש, חסה ערבית, עלי סלק, פלפל חריף, שום, תרד, בננה, גויאבה, מנגו, שזיפי, קארי, כורכום, תה ירוק, סודה.
    להימנע: צמצום מוצרי חלב, פחמימות וקטניות, דגים מעושנים, נקניקים, מרגרינה, שמן סויה, שמן תירס, בוטנים, גרעיני חמניות, אבוקדו, חמוצים, מלפפון, תירס, חצילים, כרובית, מלון, מנדרינות, תפוזים, חומץ, פלפל שחור, קפה, בירה, יין לבן, משקאות חריפים, תה רגיל.
    תוספי מזון: ויטמין B, סידן, יוד, אצת קלפ.

בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך.

אני
    08/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו