ניקוזית לאמיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוזית לאמיר
    רועי
    27/02/2009

שלום אמיר מצטער אל העיקוב סוג הדם שלי הוא בי פלוס תודה רז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקוזית לאמיר

הוספת תגובה

• לסוג B

ד''ר אמיר קיטרון
    02/03/2009

המלצות לבעלי סוג דם B

חוזקים: הסתגלות גמישה לשינויים סביבתיים; מערכת חיסונית חזקה; מערכת עצבים מאוזנת
    חולשות: חוסר איזון מעורר נטייה לקריסה של המערכת החיסונית ולנגיפים נדירים.
    סיכונים רפואיים: תסמונת העייפות הכרונית, סוכרת, זאבת, טרשת נפוצה
    המלצות תזונתיות: בשר אדום רזה, סלמון, בקלה, מקרל, סרדינים, מוצרי חלב, שמן זית, דגנים מלאים (לא כולל חיטה), קטניות, ירקות, פירות, חזרת, פלפל חריף, תה ירוק
    להימנע: עוף, חזיר, נקניקים, סלמון מעושן, פירות ים, טופו, גלידה, מרגרינה, שמן תירס, שמן סויה, שמן תירס, תירס, עדשים, בוטנים, אגוזים, שומשום, גרעינים, כוסמת, חיטה, אבוקדו, זיתים, עגבניות, צנון, אפרסמון, רימון, משקות חריפים, סודה
    תוספי מזון: מגנזיום, ג'ינסנג, גינקו בילובה, לציטין.
    אימון גופני: פעילות גופנית מתונה: הליכה מהירה, אופניים, טניס, שחייה, הרמת משקולות

(לפרטים נוספים מומלץ הספר: "אכול נכון לפי סוג הדם שלך", ד"ר פיטר ג. ד'אדאמו, מודן הוצאה לאור, 2004).

המלצת שימוש בצמחים ישראליים:
    חליטת ניקוזית- לפחות חודש אחד בשנה (מומלץ במיוחד בסתיו)
    בעתות לחץ ומתח, חליטות הרגעה או אמבטים.
    לעור: להימנע מקרמים עם רכיבים כימיים, ולצמצם שימוש בסבונים ככל האפשר. מעל גיל 35, רצוי שימוש יומיומי בסרום מזין "משי פנים" בערב, ובמשחת "צוקים" בבוקר.
    לאחר גילוח: מי צורי.
    לעור מעובה וקשה: שמן המידבר, מרקחת מזור, משחת חדש, או שמן דם המכבים ומשחת השדה.
    לגיל הנעורים: ניקוי הפנים עם "מי צורי", ובמידת הצורך "אלמוגן" או "נימית".

לשיער: לצמצם חפיפה בשמפו לכ-2 פעמים בשבוע. למקרה של צורך בניקוי הקרקפת, ניתן להשתמש בתמיסת "עורטן". לשיער דליל או נושר, מומלץ לעסות הקרקפת עם "גדל".

לדרכי הנשימה: לצמצם אלרגנים בבית ע"י הימנעות ממטהרי אויר כימיים (להחליף ב"טהר"). במקרה של גודש, ניתן להקל עם תערובת הרחה "משב" או "אורנית".

לחלל הפה: לצמצם צחצוח עם משחות המכילות דטרגנטים. להעדיף צחצוח עם משחות צמחיות או על בסיס סודה לשתייה. ניתן להשתמש בתרסיס "שיננית" וכן לעסות עם "שמן דם המכבים".

לגוף: שימוש בתחליב "לבונה" לאמבט מרגיע בעת הצורך. עיסוי עם "שמן הירדן" בעת הצורך.
    עיסוי רגליים עם "משי גוף".

סימנים לרמה גבוהה של רעלים:

עייפות מתמשכת

בעיות עור: פסוריאזיס, אקזמה, אסתמה של העור, אקנה

נשירת שיער או התקרחות

כאבי מיפרקים

פצעים בחלל הפה

גורמים לרמות רעלים גבוהות:

עבודה עם כימיקלים (עובדי בניין, תעשיות כימיות, נפחים, ציירים, קוסמטיקאיות, עובדי הדברה)

עצירות מתמשכת

מתח ולחץ

אלרגיה לחומרים בסביבה או במזון

זיהום סביבתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמיר מרז

רועי
    02/03/2009

שלום אמיר תודה אל כול המידע אך לא ממש השבתה לי אל תשובתי , ששתתי את הניקוזית היה לי הרבה עצירויות והרגשה לא נעימה בבטן כימעט כול הזמן , ואז בגלל זה בקשתה ממני את סוג דמי. האם לחזור לניקוזית או שזה לא מטעים לסוג דם שלי. ומה קורה אם אני אוכל מה הדברים שלא טובים לי לסוג דם? ואיך זה שרושם שם שטוב לי מוצרי חלב ואני בכלל רגיש לחלב(עושה בלאגן בבטן) ואם זה קשור יש לי גם נטייה לקשקשים אם אני לא חופף יש לי ישר קשקשים זה קשור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקוי הגוף

ד''ר אמיר קיטרון
    03/03/2009

שלום רז,

אם לא שותים מספיק בעת הניקוי זה מוביל לעצירות.

בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו