מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענה כצמח מרפאאליסף חופי03/03/2009
שלום רציתי לשאול אם מומלץ לשתות חליטה מצמח הלענה כטיפול במתח וגם בבעיות קצת בעיכול? אם כן אז כמה מומלץ לשתות והאם יש סכנות אם שותים יותר מדי או שאפשר לשתות כמה שרוצים? פשוט קראתי בכל מיני אתרים(אמינים יותר ופחות) וגם בעיתון פעם שזה בריא והייתי שמח אם תעשו סדר קצת בדברים.לשתות אחרי ארוחה, לפני השינה, בבוקר, כמה פעמים ביום וכו'... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיבא
שחר דוידמן03/03/2009לשים כפית של הצמח בכוס מים רותיחם להמתין 15 דקות ולשתות 3 פעמים ביום
מומלץ לשתות במשל 3 חודשים ולעשות הפסקה
לא מומלץ לטווח ארוך כי זה מזיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה אבל לגבי ההפסקה
אליסף חופי03/03/2009כמה זמן צריך להפסיק?כאילו 3 חודשים כן 3 חודשים לא או משהו כזה? (ודרך אגב אני מניח שזה לא משנה אבל אני דיברתי על "לענה מצויה" ולא "לענה שיחנית" שמכונה גם שיבא.לא שאני מבין גדול בזה אבל מרפרוף קצר בויקיפדיה הבנתי שמה שגודל ליד הבית שלי זו לענה מצויה...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)